Yaklaşık 10 senedir çıkması beklenen oyun sonunda çıkıyor

Mehmet Atilla Turan 23.10.2018 - 18:38
On yıl aradan soran Ushiro ilk defa bir konsol için satışa sunulacak.

2008 senesinde Level 5 adlı yapımcı, Playstation Portable için yeni oyunları Ushiro'yu duyurmuştu. Korku temalı bu RPG oyunu, ilk önce Japonya'da satışa çıkacaktı, eğer batıdaki oyuncular isterse yavaş yavaş batıda satışa sunulmaya başlanacaktı. Fakat bilinmeyen nedenlerden dolayı, Ushiro adlı RPG oyununun iptali geldi ve PSP'de asla yayınlanmadı. Geçen 10 senenin ardından Ushiro, ilk defa oyuncu kitlesine sunulacak.

Yayınlanacak platform Nintendo Switch olarak belirlendi.

Japonya'nın popüler oyun dergisi ve internet sitesi Famitsu, geçen haftalarda Level 5 stüdyosunun genel başkanı ile uzun bir röportaj yaptı. Röportajda stüdyonun oyunları konuşulurken konu PSP için yayınlanması planlanan Ushiro'ya geldi. Stüdyonun başkanı Akihiro Hino, Ushiro'nun yakın bir zaman içerisinde Nintendo Switch için satışa sunulacağını belirtti. Tabi bu da demek oluyor ki ya oyunun hikayesinde değişiklik yapıldı ya da Level 5 Ushiro'yu yayınlamak için uygun zamanı bekledi.

Aşağıdaki videoda ise Ushiro'ya ait 9 sene önce yayınlanan oyun içi fragmanı bulabilirsiniz. Ushiro'nun diğer bilgileri ise yakın tarihlerde yavaş yavaş oyunculara aktarılacak.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 10:40
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.10.2018 22:48
Ooo bu iyi oldu. Switch için son zamanlarda baya oyun duyurur oldular.
Kalan Karakter: 300 Gönder
10 sene önce PSP için hazırlanan oyunun çıkışı Switch'e olacak
İlginizi Çekebilir