10 Yıl önce Merlin #2

Mert Günhan 9.05.2013 - 16:09
Öyle bir zaman olur ki
Öyle bir zaman olur ki! Merlin'in Kazanı'ndan 14 yıllık yayın hayatında kimler geldi kimler geçti. Şüphesiz hepsi öyle ya da böyle siteye bir şekilde izini bıraktı, yazılarını çaktı! İşte bu ufak nostalji köşemiz sizlere bu yazarlarımızı hatırlatmak, ufak bir zaman yolculuğuna çıkmak için her hafta sizlerle olacak! Şimdi çok beklemeden hemen zaman tüneline girelim!

Sene 2003, Devil May Cry 2 yeni çıkmış, henüz efsanevi Devil May Cry 3 ortalarda yok ve Dante kısa siyah saçlı değil. Bu oyun en çok sevilmeyen sevilen oyun ünvanını alarak belki de oyun basınında bir ilk yaratmıştı. İncelemesini 10 yıl önce Doruk Volkan yapmış, evet, Dante'nin ikinci macerası ile karşılaşalı 10 yıl geçti.

10 Yıl önce Merlin #2
Fistandantilus: Yeniden Doğuş

Tabii o zamanlar e-kitaplar bu kadar popüler değil. İnsanlar kitaplara para vermeden önce kitap incelemeleri okumayı tercih ediyorlar. Ejderha Mızrağı'nın çok popüler olduğu zamanlar, 2000'lerin henüz başı. Fistandantilus: Yeniden Doğuş çıkmış, kaçırır mı Merlin? Yusuf Ünal incelemiş çokta iyi etmiş!

10 Yıl önce Merlin #2


Grand Theft Auto: Vice City

Bir başka efsanenin çıktığı sene. Vice City yeni çıkmış, ortalığı kasıp kavuruyor. Oyunu oynayanlar oyuncak helikopter görevini geçemeyip forumlarda estiriyor. Muhteşem hikayesine mi yanalım, harika karakterlerine mi yoksa Lance Vance Dance'e mi? Oğuz Kayhan Torpil yazmış bu yazıyı, pekte güzel yazmış!


10 Yıl önce Merlin #2


Yorumlar 13
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 19:39
Kalan Karakter: 300 Gönder
10 Yıl önce Merlin #2
İlginizi Çekebilir