10 Yıl önce Merlin #4

Mert Günhan 23.05.2013 - 14:44
Öyle bir zaman olur ki
Öyle bir zaman olur ki! Merlin'in Kazanı'ndan 14 yıllık yayın hayatında kimler geldi kimler geçti. Şüphesiz hepsi öyle ya da böyle siteye bir şekilde izini bıraktı, yazılarını çaktı! İşte bu ufak nostalji köşemiz sizlere bu yazarlarımızı hatırlatmak, ufak bir zaman yolculuğuna çıkmak için her hafta sizlerle olacak! Şimdi çok beklemeden hemen zaman tüneline girelim!

Ve sonunda Murat Oktay! 10 Yıl öncesine baktıkça onun adını nerede göreceğimizi merak ediyorduk doğrusu. Peki ama Murat Oktay'ın sıkı bir fantastik kurgu hayranı olduğunu biliyor muydunuz? Bartuc'un Mirası, Yüzüklerin Efendisi ve Ejderha Mızrağı ondan sorulur!

10 Yıl önce Merlin #4
Silent Hill 3 İncelemesi

Ve Silent Hill. Peşimizi bırakmayan, yıllardır geceleri bizleri uyutmayan meşhur Silent Hill 3'ün incelemesi 10 yıl önce Merlin'in Kazanı'nı süslüyordu ya da korkutuyordu mu demeliyim?
Can Gülay'a buradan cesareti için teşekkür etmeyi unutmuyoruz!

10 Yıl önce Merlin #4


Half Life 2 Ön İnceleme

Ve evet, yavaş yavaş o efsanevi gün yaklaşmış, Half Life 2 kapıya dayanmış durumda. İşin ilginci, bu ön incelemeyi kimin yazdığını bilemiyoruz çünkü yazmıyor, gizemli birisi gelmiş, en önemli ön incelemelerden birisini yazmış ve hiç kayıt bırakmadan ortalıktan kaybolmuş. İnsan ardında yatan hikayeyi merak ediyor doğrusu.


10 Yıl önce Merlin #4

Yorumlar 8
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 04:29
Kalan Karakter: 300 Gönder
10 Yıl önce Merlin #4
İlginizi Çekebilir