10 Yıl önce Merlin #5

Mert Günhan 30.05.2013 - 17:18
Öyle bir zaman geçer ki
 Öyle bir zaman olur ki! Merlin'in Kazanı'ndan 14 yıllık yayın hayatında kimler geldi kimler geçti. Şüphesiz hepsi öyle ya da böyle siteye bir şekilde izini bıraktı, yazılarını çaktı! İşte bu ufak nostalji köşemiz sizlere bu yazarlarımızı hatırlatmak, ufak bir zaman yolculuğuna çıkmak için her hafta sizlerle olacak! Şimdi çok beklemeden hemen zaman tüneline girelim!

Freelancer
10 Yıl önce, efsanevi uzay simülasyonu Freelancer piyasaya çıkmıştı ve yıllarca oynamıştık. Edison Trent'in maceraları uzun yıllar bizimle birlikte olacaktı, bu muhteşem oyunu unutmak ise mümkün olmayacaktı. Alper Akkurt ise 10 sene önce Freelancer'ı yazarken bizleri böylesine bir nostalji tüneline sokacağının farkında mıydı acaba?

10 Yıl önce Merlin #5

Yalvarırım biri şunları sustursun
Merlin derken sadece oyunlardan bahsetmiyoruz tabii ki, çeşitlilik ilkemiz, 10 sene önce de böyleydi, şimdi de böyle. Mesela Çağhan Güleryüz 10 sene önce oldukça sağlam bir deneme yazarak bunu resmen ortaya koymuş. Çağhan'ın söylemek istediklerini okuyun ve anlamaya çalışın, bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olanlar ile ilgili muhteşem bir makale!

10 Yıl önce Merlin #5



Enter The Matrix

Efsanevi Enter: The Matrix'i hatırlar mısınız? Gerçekten oldukça başarılı bir MMORPG idi. Ne yazık ki başarılı olmasına rağmen bir türlü yeterli popülerliğe ulaşamadı, Star Wars Galaxies'den sonra benim oynadığım en eğlenceli MMORPG projelerinden birisiydi oysa. Kimin yazdığına gelince, kimin yazdığını bilemiyoruz, yine o gizemli ve adı görünmeyen kişi yazmış olsa gerek, eh, kayıtlara her zaman en etkili şekilde ulaşamıyoruz maalesef.

10 Yıl önce Merlin #5
,

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 11:00
Kalan Karakter: 300 Gönder
10 Yıl önce Merlin #5
İlginizi Çekebilir