10 yıllık bekleyişe, Duke Nukem'den jest

Mahmut Saral 18.06.2011 - 14:26
Duke Nukem yetkilileri, oyun hakkında ne diyor?
slash000 nikli bir kullanıcı, bundan 10 yıl evvel Duke Nukem Forever'ı sipariş vermiş ve aşağıda olduğu gibi sararmış faturasını da yıllar sonra görücüye çıkararak, nasıl da sabırla beklediğini göstermişti. İşte o bekleyiş, tüm oyuncular için olduğu gibi onun için de geçtiğimiz günlerde sona ermişti. Ancak Gearbox, bu sabırlı bekleyişi ödüllendirmeyi düşünmüş olacak ki, slash000'a güzel bir paket yollamayı uygun görmüş.

10 yıllık bekleyişe, Duke Nukem'den jest
Pakette: Geliştirici takım tarafından imzalanmış oyunun Balls of Steel versiyonu, Duke Nukem uyumlu Logitech G19 klavyesi, bardaklar, yaka rozetleri, zarlar, kemer tokası, sanat tasarım kartları, içi dolu Stereoids şişesi, tişörtler ve mouse pad gibi güzellikler bulunuyor.

Bu arada oyunun aldığı eleştirilere rağmen, satışları iyi gidiyor gibi. Zira Gearbox'un başkanı Randy Pitchford, Twitter aracılığıyla kısa bir duyuru yaptı ve "satış rakamlarına bakılırsa kullanıcılar Duke'ü sevdi" dedi.

10 yıllık bekleyişe, Duke Nukem'den jest


Duke Nukem'i seslendiren John st. John'a ise, olumsuz inceleme notları sorulmuş. O ise, bu konu hakkında konuşmak istemediğini söyledi ve Duke Nukem Forever'ın onun için ifade ettiklerini sıraladı: Yaramaz, komik, eğlenceli ve seksi!

Yorumlar 20
MK Okuru
MK Okuru 6.05.2024 16:56
Kalan Karakter: 300 Gönder
10 yıllık bekleyişe, Duke Nukem'den jest
İlginizi Çekebilir