11 dakikalık Dead Island 2 oynanış videosu

Tunay Şahin 11.04.2023 - 13:07
Dead Island 2 oynanış videosu, bizi Los Angeles'ın zombi dolu sokaklarında tam onbir dakika boyunca hayatta kalma mücadelesine itiyor.

Dambuster Studios tarafından geliştirilip, Deep Silver tarafından, 21 Nisan 2023 tarihinde yayınlanancak olan aksiyon temelli korku yapımı Dead Island 2 oynanış videosu yayınlandı. Video tam 11 dakika.

Dead Island 2 Oynanış Videosu

Oyunun 21 Nisan'da çıkmasını bekleyemeyecek kadar heyecanlıysanız, Dead Island 2 oynanış videosu en azından biraz açlığınızı giderecektir. Videoda oyunun teknik özelliklerine dair bir yenilik görünmüyor. Yine de oyunun oynanışına 11 dakika boyunca göz atabiliyoruz.

Dead Island 2 Oynanış Videosu

İlginizi çekebilir: Dead Island 2 Kupa Listesi Yayınlandı

Videoda yaş sınırlaması olduğu için ne yazık ki site içine gömemiyoruz. İzlemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Hikaye

Dead Island 2'nin hikayesi, sizi ve hayatta kalan bir grup arkadaşı Los Angeles'ın hüküm giymiş sokaklarından kurtaran bir tahliye uçağında başlıyor. Ancak uçağınız düştüğünde, kendi başınızın çaresine bakmak ve enkazın arasından yolunuzu seçmek zorunda kalıacaksınız. Karakteriniz daha sonra bir zombi ile tartışırken ısırılır, ancak kendinizin bir zombiye dönüşmediğinizi fark ettiğinizde, diğer insanları canavara dönüştüren virüse karşı bağışıklığınız olduğunu anlayacaksınız.

Hayatta kalanları bir araya getirmenin bir yolunu bulmalı ve hükümetle iletişime geçip tüm ekibinin kurtarılmasını sağlamak için terk edilmiş şehirde bir yol açmalısınız.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 18:57
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.04.2023 17:44
video nerde dayı

---

Haberi okumanızı tavsiye ederiz :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
11 dakikalık Dead Island 2 oynanış videosu
İlginizi Çekebilir