11 Mayıs'ta kaymaya başlayın

Merlinin Kazanı 3.06.2010 - 12:31
11 Mayıs'ta kaymaya başlayın
Bir Electronic Arts Inc. (NASDAQ: ERTS) stüdyosu olan Black Box, bugün ödüllü serinin en yeni oyunu olan SKATE™ 3'ün 11 Mayıs 2010'da Kuzey Amerika, 14 Mayıs 2010'da tüm dünyada piyasada olacağını duyurdu. Kaykay deneyimini yeniden tanımlayan SKATE 3, oyuncuların hem offline, hem de işbirliği için takımlar oluşturarak yeni mücadelelere katılmalarını ve diğer takımlara karşı yarışmalarını sağlıyor.

"Skate serisine başladığımızdan beri, gerek yapılan hareketlerin verdiği hislerle, gerek arkadaşlarınızla takılıp dolaşma imkanıyla kaykay dünyasının gerçek özünü yakalamayı başardık," diyor kıdemli yapımcı Jason DeLong. "Bize göre SKATE 3 bu çabanın bir meyvesi - şimdiye kadar gördüğünüz en erişilebilir ve en sosyal kaykay deneyimi."

Yeni Kaykay Okulunda Koç Frank yeni oyunculara kaykay dünyasının temellerini öğreterek, takımları ile birlikte sokaklara çıkmadan önce yeteneklerini geliştirmelerini sağlayacak. Tecrübeli oyuncular ise bir yandan oyuna ısınırken, bir yandan da SKATE 3'ün sunduğu yeni hareketleri öğrenecekler.

Oyuncular yeni Port Caverton şehrinde profesyonellerle birlikte sokaklara çıkabilecekler - bu şehir eşsiz bölgeleri, kaykay park ve parkurları ile tam bir kaykay cenneti. Yaratıcı ruha sahip oyuncular Kaykay Parkı editörü sayesinde hayallerindeki plazayı veya rampa cümbüşünü tasarlayabilecekler, Nesne Yerleştirici ile Port Caverton'un çehresini diledikleri gibi değiştirebilecekler. SKATE 3 ayrıca oyunculara kendi kaykay parklarını, videolarını ve fotoğraflarını yaratıp, konsollarından yükleyerek veya doğrudan Skate web sayfasından indirme yoluyla arkadaşlarıyla paylaşma imkanı da veriyor.

SKATE 3, Thrasher Skater of the Year galipleri de dahil olmak üzere dünyanın en ünlü kaykaycılarından bazılarını da bünyesinde barındırıyor.

Andrew Reynolds - John Cardiel
Benny Fairfax - John Rattray
Braydon Szafranski - Josh Kalis
Chris Cole - Lizard King
Chris Haslam - Lucas Puig
Colin McKay - Mark Appleyard
Dan Drehobl - Mike Carroll
Danny Way - P.J. Ladd
Darren Navarrette - Pat Duffy
Dennis Busenitz - Ray Barbee
Eric Koston - Rob Dyrdek
Jason Dill - Ryan Gallant
Jason Lee (as Coach Frank) - Ryan Smith
Jerry Hsu - Terry Kennedy
Joey Brezinski

SKATE 3, Xbox 360® video oyun ve eğlence sistemi ve PlayStation®3 bilgisayar eğlence sistemi için piyasada olacak. Daha fazla bilgi almak için www.skate.ea.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 02:06
Kalan Karakter: 300 Gönder
11 Mayıs'ta kaymaya başlayın
İlginizi Çekebilir