Xbox One için geriye dönük uyumluluk ile 11 klasik oyun geliyor

Hürkan Çalışkan 1.05.2018 - 14:19
Microsoft klasikleri unutmuyor.

Microsoft’un ilk büyük konsolundan bazı klasik oyunları tekrar oynama olanağını tanıyan, geriye dönük uyumluluk kapsamında on bir yeni oyun Xbox One için geliyor. Gelen oyunlar, aslında orijinal Xbox oyunlarının geriye dönük uyumluluk kapsamında Xbox One için geldiği üçüncü sefer olacak.

Nostalji yaşamak ya da tekrar oynamak isteyenler için 

Geçtiğimiz Ekim ayında Psychonauts, Prince of Persia ve Star Wars: Knights of the Old Republic gibi oyunlar gelmişti. Geçen hafta da The Elder Scrolls III: Morrowind, Jade Empire ve Conker: Live and Reloaded oyunları Xbox One için eklendi. Bu hafta ise  geriye dönük uyumluluk kapsamında, Star Wars: Knights of the Old Republic II: The Sith Lords, Destroy All Humans, orijinal Star Wars Battlefront oyunları, Star Wars: Jedi Knight: Jedi Academy, Star Wars: Jedi Starfighter ve Star Wars: Republic Commando gibi klasik oyunlar da sisteme dahil edildi.

Eğer Electronic Arts’ın son yaptığı Battlefront serisinden memnun kalmadıysanız, fırsatı değerlendirerek hatırı sayılır oyuncu sayısına sahip eski Battlefront oyunlarını oynayabilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 08:25
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.05.2018 16:26
Xbox koskoca seneyi eski oyunlarla geçirdi.

Eski oyunların sayısı yenilerden çok daha fazla olması hayal kırıklığı
Kalan Karakter: 300 Gönder
11 yeni Xbox oyunu geriye dönük uyumluluk ile Xbox One’a geliyor
İlginizi Çekebilir