13 yıl sonra güncelleme alan oyun tüm oyuncuları şaşırttı

Furkan Güler 8.03.2018 - 15:43
Oyunu satın alan kullanıcılar şaşkın durumda.

2005 yılında oyuncuların karşısına çıkan Advent Rising, sürpriz bir şekilde yeni bir güncelleme aldı. Steam üzerinden yayınlanan güncelleme sonrasında oyun mekaniklerinin günümüze uyarlandığı belirtiliyor. Majesco ekibinin önemli geliştiricilerinden olan Ryan Negron, Advent Rising'i 2005 yılında ilk piyasaya sürdüklerinde üzerinde sıkı bir şekilde çalıştıkları ve oyuncuya cömert davranan oyun mekaniklerini oyunculara gösterdiklerinde çok mutlu olduklarını söyledi. Advent Rising'in, kendileri için özel bir yeri olduğunu söyleyen geliştirici, şu anda yeni bir oyun üzerinde çalışmadıklarını ancak bu gibi güncellemeler ile kendilerini oyunculara hatırlatmak istediklerini açıkladı.

Advent Rising, 13 yıl aradan sonra güncelleme aldı

İlerleyen günlerde yeni güncellemeler de yayınlayabileceklerini söyleyen Majesco, bakalım ilerleyen günlerde yeni bir oyun üzerinde çalışacak mı? Bilmeyenler için belirtelim, Majesco Entertainment eski nesil konsollarda orta seviyede en çok oyun dağıtan firmaların başında geliyor. Hali hazırda kendileri yeni nesilde pek etkin bir rol oynamasa da, Majesco vakti zamanında Activision veya Square Enix gibi firmaların en büyük rakibi konumunda yer alıyordu. Firma her ne kadar yeni bir oyun geliştirmek için geliştiricilerine bütçe ayırabiliyor olsa da, başka projelerden geçimlerini sağlıyorlardır diye düşünüyoruz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 20:00
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.03.2018 12:34
Oyun benim hoşuma gitmişti ve gerçekten oynanış mekanikleri çok iyi çalışıyordu.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.03.2018 22:06
Vay be yillar once takip ettigim oyun dergisi Advent Rising`i bedava vermisti. Eglenceli oyundu, steam incelemeleride cogunlukla olumlu durumda zaten.
Kalan Karakter: 300 Gönder
13 yıl sonra güncelleme alan oyun tüm oyuncuları şaşırttı
İlginizi Çekebilir