150 Liralık Oyun GOG'da Bedava Oldu

Tunay Şahin 19.12.2023 - 12:03
Lost Ruins, GOG'da bedava! 2D aksiyon-hayatta kalma oyununda karanlık dünyayı keşfedin, canavarlarla savaşın ve sırları çözün.

2D yan kaydırmalı bir hayatta kalma aksiyon oyunu olarak dikkat çeken Lost Ruins GOG'da ücretsiz oldu. Oyunda, hafızasını kaybetmiş genç bir kız Beatrice'i yönetiyor ve bilinmeyen, karanlık bir dünyada yolculuğa çıkıyorsunuz. Beatrice, karanlık ve tehlikeli bir dünyayı keşfederken, korkunç canavarlarla savaşıp, inanılmaz bossları alt ediyor. Kampanya 21 Aralık sabah saat 5'te bitiyor.

GOG'da 150 Liralık Lost Ruins Oyunu Ücretsiz Oldu

Bu gizemli dünyada, genç kız, karanlık bir zindanda hafızasız olarak uyanır ve etrafını saran korkunç canavarlar tarafından tehdit edilir. Gizemli bir büyücü olan Beatrice tarafından kurtarılır ve Beatrice’in yardımıyla, genç kız, Lost Ruins’un sırlarını açığa çıkarmak ve cevaplar bulmak için tehlikeli bir yolculuğa çıkar.

GOG'da 150 Liralık Lost Ruins Oyunu Ücretsiz Oldu

Gerçek Zamanlı Dövüş

Lost Ruins’da dövüşler gerçek zamanlıdır ve hem hızlı hem de metodik olabilir. Düşmanları kılıçla kesmek, yakarak yok etmek veya mermilerini geri yansıtmak mümkün. Çeşitli kılıçlar, balta ve diğer ortaçağ silahları ile donanarak canavarları parçalayabilirsiniz.

Büyüleri Öğrenin

Sihir yapmaya ilgi duyanlar için Lost Ruins, asalar, iksirler ve parşömenler aracılığıyla çeşitli büyüler yapma imkanı sunuyor. Canavarları yakın, bossları dondurun ve tehlikede kaldığınızda kendinizi iyileştirin. Oyun tarzınıza uygun seçimler yaparak kendi sihirbaz karakterinizi oluşturun.

Aksesuarları Kullanın

Lost Ruins dünyası tehlikelerle doludur ve bazen harika silahlarla donanmak yeterli olmayabilir. İşte bu noktada aksesuarlar devreye giriyor. Aksesuarlar, çeşitli etkilere sahip benzersiz ekipmanlardır. Bir aksesuar sizi ateşten korurken, diğeri zehirlendiğinizde iyileşmenizi sağlayabilir. Doğru aksesuar kombinasyonları, maceranız için farklı stratejik seçenekler oluşturabilir.

Çevreyi Kullanın

Lost Ruins’un loş zindanlarını keşfederken, etrafınızdaki her şeyin sizi öldürebileceğini, ancak çevrenizi avantajınıza kullanabileceğinizi göreceksiniz. Dünyadaki unsurlar, gerçekçi bir şekilde birbirleriyle etkileşime girer. Yanan fenerlerle temas halindeki yanıcı sıvılar alev alır. Buz büyüsü, su birikintilerini tehlikeli bir şekilde soğutur. Çevreyi ve avantajınıza nasıl kullanabileceğinizi ne kadar iyi anlarsanız, o kadar tehlikeli hale gelirsiniz.

Lost Ruins, 2021 yılında piyasaya sürüldü ve Altari Games / DANGEN Entertainment tarafından geliştirildi. Yaklaşık 9 saatlik oyun süresi sunan bu aksiyon-hayatta kalma oyunu, şimdi GOG'da ücretsiz olarak oyuncuların beğenisine sunulmuş durumda.

Oyunu kütüphanenize eklemek için tıklayın.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 12:04
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.12.2023 21:57
Eskinin 15 liralık oyunu.
MK Okuru
MK Okuru 21.12.2023 03:25
Ne kadar eskinin?
Kalan Karakter: 300 Gönder
150 Liralık Oyun GOG'da Bedava Oldu
İlginizi Çekebilir