159 TL'lik F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch ücretsiz oldu

Ersin Kılıç 27.12.2022 - 10:12
Her yıl olduğu gibi sene sonunda her gün bir oyunu ücretsiz veren Epic Games Store'da F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch ücretsiz oldu.

Epic Games Store bildiğiniz gibi normalde her hafta oyunculara bedava oyunlar sunuyor. Firma geçtiğimiz yıl olduğu gibi yılbaşı döneminde ise her gün farklı bir oyunu bedava olarak dağıtmaya başladı. Son olarak Death Stranding ücretsiz olarak veren sitemde bugün ise Metroidvania tarzındaki oynanışı ve kendine has dünyası ile dikkat çeken F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch ücretsiz oldu. 

F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch ücretsiz oldu

Firmanın son olarak kullanıcılara verdiği oyun normalde 159 TL fiyat etiketine sahip olan F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch oldu. Yani bu oyunu ücretsiz olarak almak ve kütüphanenize kalıcı olarak eklemek için saat 18:00'a kadar vaktiniz var. Sonrasında ise bu oyun sistemden kalkacak ve bir sonraki günün oyunu ücretsiz olarak oyun severlere sunulacak.

Oyunu ücretsiz olarak almak için buraya tıklayabilirsiniz.

159 TL'lik F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch ücretsiz oldu

F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch hakkında

Metroidvania tarzı bir haritada bir düzineden fazla benzersiz bölgeyi keşfet. Yumruk (Fist), Matkap (Drill) ve Kırbaç (Whip); yüksek kombo, yüksek hasar ve uzun menzilli saldırılar arasında sorunsuz geçiş sağlayan tamamen farklı dövüş stillerine sahip üç silahtır. 

Altı yıl önce Makine Ordusu (Machine Legion), ilk başta hayvanların yaşadığı Torch City'yi istila edip kolonileştirdi. Direniş savaşında eski asker olan Rayton, o zamandan beri inzivada yaşamaktadır. Arkadaşı zorla tutuklandıktan sonra Rayton, mekanik yumruğunu geri alır ve direniş yolculuğuna başlar. Fakat mafya, asiler ve ordu arasındaki daha büyük bir entrikaya dâhil olmayı asla beklemiyordur.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 22:32
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.12.2022 22:46
Epicstore Türk oyun severler için ilaçtır!
Kalan Karakter: 300 Gönder
159 TL'lik F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch ücretsiz oldu
İlginizi Çekebilir