17 Kasım 2009 tarihinde Silkroad Online Türkçe

Merlinin Kazanı 3.06.2010 - 12:31
17 Kasım 2009 tarihinde Silkroad Online Türkçe
180 ülkede, 20 milyon oyuncusuyla Joymax'in (Silkroad Online) oyun içindeki dil destek hizmeti 17 Kasımdan itibaren başladı.

Joymax'in dil destek hizmeti vermesinin sebebi, Silkroad Online'ı bütün dünyadaki oyuncularına daha eğlenceli kılmak ve şimdiye kadar sadece İngilizce olarak hizmet vermiş olan Silkroad Online'ın tabiki diğer diller için de hizmet vermek istemesi.

Bu süre boyunca Türkiye'de başlayan ve Almanca, Arapça, İspanyolca kullanılan ülkelerdeki oyuncular sadece İngilizce olarak oyunu oynayabildikleri için Silkroad Online'ı oynarken dil sorunu yaşadılar. Bu nedenle Joymax bu problemi çözmek ve oyuncuların Silkroad Online'ı daha eğlenceli oynayabilmeleri için, görevleri daha rahat anlayabilmeleri için dil destek hizmeti vermeye karar verdi.

Joymax, bu dil destek hizmetini ilk once Türkçe ile başlatıp, daha sonra sırasıyla Arapca, Almanca ve İspanyolca gibi dillerde de dil hizmeti verecektir.

Dil destek hizmeti Türkçe ile başlıyor ve ilk once Türk oyuncular sabırsızlıkla bu hizmetin başlamasını bekliyor. Joymax bunun için 10 Kasım'dan itibaren 1 Aralığa kadar sürecek bol hediyeli eventler hazırladı. Birinci eventde Net Book, iPod nano(8Gb),PSP gibi hediyeler verilecek. İkinci eventde, event boyunca kayıt olan oyuncular arasında 40 level ve üstü olan oyuncular arasında cekiliş yapılara Net Book, iPod nano(8Gb), 10,000 skil puan gibi hediyeler verilecektir.

Joymax ayrıca dil destek hizmeti başlatması nedeniyle 21 Kasım 2009 tarihinde istanbul'da 100'ün üzerinde bilgisayarı olan ve istanbul'un kalbinde olan ADEKS internet kafe de Launching Parti düzenleyecektir.

21 Kasımda Silkroad Online'ı Türkçe oynayarak, bunun ne kadar eğlenceli olduğunu yaşayacak ve eğlenirkende PSP, IPOD, USB, oyun parası, T-Shirt, Saat, el ısıtıcısı, poster gibi hediyeler kazanacaksın..

Özellikle henüz Silkroad Online'ı hiç oynamamış arkadaşını Launching Partiye getirip onu kayıt ettirirsen hediye kazanıp, ayrıca soru-cevap event, PVP event gibi eventlere katılarak daha çok hediye kazanabilirsin.

Daha ayrıntılı bilgileri Silkroad Online websitesinden edinebilirsiniz.


www.silkroad.net

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 03:47
Kalan Karakter: 300 Gönder
17 Kasım 2009 tarihinde Silkroad Online Türkçe
İlginizi Çekebilir