19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nız Kutlu Olsun

Merlin'in Kazanı 19.05.2024 - 12:21
19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nız kutlu olsun. Bu özel günde, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygıyla anıyoruz.

Bugün, ulusumuzun bağımsızlık yolunda attığı ilk adımın ve gençliğin enerjisiyle aydınlanan bir geleceğin simgesi olan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı coşkuyla kutluyoruz. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a çıkarak başlattığı milli mücadele, bağımsızlık ve özgürlük ateşinin yakıldığı gündür. Bu anlamlı gün, gençlerimize olan güvenin ve geleceğimizin teminatı olduklarının en büyük göstergesidir.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız Kutlu Olsun

19 Mayıs, sadece bir bayram değil, aynı zamanda bir milletin yeniden doğuşunun, azim ve kararlılıkla zafere ulaşmasının sembolüdür. Gençlerimiz, Atatürk'ün bize emanet ettiği bu değerlere sahip çıkacak, ülkemizi daha ileriye taşıyacak güce ve inanca sahiptir.

Bu özel gün vesilesiyle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, vatanımız uğruna canlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gençlerimizin ve tüm milletimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı en içten dileklerimizle kutluyoruz. Geleceğe umutla bakan, aydınlık yarınlar için çalışan tüm gençlerimize başarılar diliyorum. Bayramınız kutlu olsun!

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 27.07.2024 05:20
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.05.2024 04:31
Halkımız, Atatürk'ü sözde çok seviyorsa ve herkes onun izinden gittiğini iddia ediyorsa; neden ülkeyi her konuda skandal hale getirenlere kanmakta ısrar edip, boş medet ummaktan bir türlü vazgeçemiyor? Bunda bir çelişki yok mu? Atatürk mü büyük hata yapmış acaba yoksa hatasında ısrar eden halk mı?
Kalan Karakter: 300 Gönder
19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nız Kutlu Olsun
İlginizi Çekebilir