1990'ların klasik FPS oyunu Turok şimdi Xbox One'a geliyor

Mehmet Atilla Turan 27.02.2018 - 15:43
Yay ve pompalı tüfeklerinizi hazırlayın.

Bir PC ve N64 klasiği olan Turok, 1990'larda Doom'dan esinlenmesi ve farklı teması ile dikkat çekmeyi başarmıştı. O kadar ilgi görmeyi başardı ki, seride yaklaşık dört farklı oyun bulunması ile beraber PS3 ve Xbox 360 için yeniden tasarlanmış ve efsane devam ettirilmişti. Yapımcı stüdyo Nightdive, Turok serisine tekrar el atarak ilk iki oyunu Xbox One platformuna uyarlamaya başladı.

Ben Turok'um!

Ormanın ortasında kendini kaybetmiş bir Kızılderili'yi yönlendirdiğimi FPS oyununda, belirli bir süre sonra her şey değişiyor. Kendimizi, elimizde makineli tüfek veya bomba atarlar ile dinozorlara karşı savaşırken buluyoruz. 1990'ları tamamen harika bir şekilde anlatan Turok ve Turok 2: Seeds of Evil, şimdi Microsoft'un yeni jenerasyondaki konsolu olan Xbox One'a uyarlanıyor. Her ne kadar aklınızda "Grafiklere ve oynanışa el atılacak." gibi bir düşünce olsa da, yapımcı Nightdive, eski türün daha fazla dikkat çekeceğinden dolayı grafiklere dokunmamış bulunuyor.


Turok ve Turok 2: Seeds of Evil, yakın bir zaman içerisinde Xbox One için satışa sunulacak. Ön sipariş vermek isteyenler ise bu linkten oyunun sayfasına ulaşabilirler.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 00:06
Kalan Karakter: 300 Gönder
1990'ların klasik FPS oyunu Turok şimdi Xbox One'a geliyor
İlginizi Çekebilir