1/2

2009 yılında neler yaptık?

Mahmut Saral 3.06.2010 - 12:31
Ekip olarak 2009'da bomba gibiydik. 2010'da da büyük işler yapacağımızdan eminiz!
2009 yılı bizim için her şeyden önce “yeni bir başlangıç” demekti. 3 yıl boyunca Merlin’in Kazanı ve Electronic Gamingh Monthly arasında mekik dokuduktan sonra, ana önceliğimizi Merlin’e vermeye ve gerçek yuvamıza tamamen dönmeye karar verdik.

Bu adım, hem ekibimiz, hem de okuyucularımız için mutluluk vericiydi. Geri dönerken de boş gelmedik haliyle. Yanımızda getirdiğimiz yeni fikirler; Merlin’in Kazanı, Techno-Labs ve yeni projeler için “daha iyi neler yapabiliriz” amacıyla doluydu.

İşe ilk olarak ofisi hazırlamakla başladık. Halılar serildi, masalar kuruldu, bilgisayarlar toplandı ve dahası yapıldı. Aslında tüm bunlar, Merlin ve Techno’nun temellerini güçlendirmek, var olan sağlam yapıyı daha da sağlamlaştırmak demekti. Beyin fırtınaları estirmek için sürekli olarak kafa kafaya verdik. Bunun getirileri bizi hep mutlu etti. Tabii ki beslenen ağaçların meyvelerini toplamak da keyifliydi.

Öncelikle A-Plus olarak ailemize High Energy’i dahil ettik. Uzun süren çalışmalarımızın ardından hazırladığımız Hinrj; kültür, sanat, spor, magazin ve benzeri konu başlıklarını tek bir çatı altında buluşturarak okuyuculara hem bilgi vermeyi, hem de eğlendirmeyi amaç edindi. İkinci adımımız ise, Fotolatte ile gerçekleşti. Fotoğrafçılığa gönül veren ve fotoğraf çekmeyi seven kullanıcılar için oluşturulan Fotolatte, yayın hayatına başladı. Her projemizde olduğu gibi, onun için de büyük düşünüyoruz.

Ne yazık ki her şey istediğimiz gibi gitmedi. Ofisimizde çıkan yangın, bazı planlarımızı iptal etmemize, bazılarını ise ertelememize neden oldu. Önümüzdeki birkaç hafta boyunca olabildiğince çabuk toparlanmayı ve eski düzenimizi yeniden oturtmayı amaç edindik. Bu gayemizde yanımızda olan dostlarımıza da minnet borçluyuz. Bu olay, 2009’dan kalan en kötü hatıra olmasına karşın, gösterdiğimiz özverili çalışmalar, bizim ne kadar güçlü ve birbirine bağlı bir ekip olduğumuzun göstergesiydi.

Ve emektar Merlin! 2009’un Kasım ayı itibariyle Merlin’in Kazanı’nın 10. Doğum gününü kutladık. Bir araya gelmemize vesile olan ve yüz binlerce okuyucuyla buluşmamızı sağlayan Merlin. Mutlu yıllar!

Her yıl olduğu gibi 2009’da da hazırladığımız yüzlerce yazı ve binlerce haberle yine zirvede olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Açıkçası A Plus (Merlin’in Kazanı, Techno-Labs, High Energy, Fotolatte) olarak, kendi kulvarlarımızda fark yaratmaya devam ediyoruz. İlk olarak bizde gördüğünüz haberler, başka hiçbir yerde göremeyeceğiniz özel röportajlar, makaleler, özel inceleme yazıları ve dahasıyla yolumuzda emin adımlarla ilerliyoruz!

Bizimle olan herkese teşekkürler. Emin olun 2010’da daha fazlasını bulacaksınız!

Yıl boyunca hazırladığımız yazılardan örnekler görmek istiyorsanız, sayfayı değiştirmenizi şiddetle tavsiye ediyorum ----->