2013'te yılın oyunu şimdiden belli mi?

Murat Halilbeyoğlu 27.11.2012 - 10:41
İşte Merlin okurlarının tahminleri
Geçtiğimiz haftanın anket sonuçlarına bir göz atalım şimdi de. Bu senenin sonuna gelirken 2012'nin en iyileri, en kötüler, en iyi FPS, RTS, TPS, vs. gibi şeyler bir yana önümüzdeki sene olacaklar da bir o kadar heyecan verici.

2013 oyun dünyasında sönük bir yıl olmayacak kesinlikle hatta 2012'yi gölgede bile bırakabilir biz de bu konuda sizin fikrinizi almak istemiştik ve sizler de bir hafta boyunca fikirlerinizi ilettiniz. Sizlere 2013 yılında en çok istediğiniz oyunu sorup büyük bir liste hazırlamıştık lakin tahmin ettiğimiz gibi oylar fazla dağılmamış.

2013'te yılın oyunu şimdiden belli mi?
Anketimize baktığımızda liderliğin açık ara fark ile GTA V'te olduğunu görüyoruz. Rockstar'ın bu efsane serisine gelecek yeni oyun bir öncekinden bile çok daha üstün gözükürken diğer oyunların yanında ne kadar şansı olur artık bilinmez. %32 oy ile tahtın tek hakimi.

İkinci sırada ise başka bir efsane olan Crysis serisinin yeni oyunu Crysis 3 var. Crytek'in teknoloji harikası bu serisi her ne kadar senaryo kısmında oyuncuların bazılarından tepkiler alsa da belli ki üçüncü oyundaki tahminler daha olumlu yönde.

Üçüncü sırada ise efsane oyun serileri arasında sağlam bir yeri olan fakat sadece bir platformun oyunu olduğu için çok büyük bir kitleye ulaşamayan God of War var. Serinin hikayeyi başa döndüren oyunu God of War: Ascension %8'lik oy ile üçüncü sırada yer alıyor.

Kısacası 2013 GTA V'in yılı olacak gibi. Zaten mantıklı olan da bu değil mi? Yorumları bekliyoruz.
Yorumlar 57
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 13:08
Kalan Karakter: 300 Gönder
2013'te yılın oyunu şimdiden belli mi?
İlginizi Çekebilir