2018 NBA All-Star Yarışması'ndan Black Panther rüzgarı geçti

Furkan Güler 19.02.2018 - 10:17
Marvel'ın sevilen karakteri bu sefer NBA yıldızlarının arasında.

Geride bıraktığımız Cumartesi akşamı gerçekleşen 2018 NBA All - Star Smaç Yarışması'nda ilginç görüntülere şahit olduk. Eski smaç yarışmalarına göre biraz daha sönük geçen bu senenin smaç yarışmasında, Indıana Pacers'ın yıldız oyuncusu Victor Oladipo, bir anda kafasına Black Panther maskesi geçirerek gösteri smaçını atma kararı aldı. Saha kenarına giderek filmin başrolü olan Chadwick Boseman'dan maskeyi alan Oladipo, maskeyi aldıktan sonra Wakanda selamlaşmasını da yapmayı unutmadı.

NBA All - Star'a Black Panther konuk oldu

İlk smaç denemesinde başarısız olan yıldız oyuncu, ikinci smaç denemesinde amacına ulaştı. Yapılan smaç her ne kadar atletik olarak güzel gözükmese de, jüri işin gösteri kısmına da önem verdiği için Oladipo'nun başarılı olduğunu söyleyebiliriz. Olayın Marvel pazarlama ekibinin mi yaptığını? Yoksa Victor Oladipo'nun düzenlediğini bilmiyoruz fakat çizgi roman hayranlarının smaç yarışmasından memnun kaldığı apaçık ortada.

Yapılan smaç 40 puan almış olsa da, Oladipo finale çıkamadı. Diğer bir yandan smaç gösterisinin gerçekleştiği anda siyahi insanların tepkileri de görülmeye değer durumdaydı. Son yıllarda Hollywood'un kapıldığı politik doğruculuğun sonuçları, uzun bir süre daha karşımıza çıkacak gibi gözüküyor.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 04:24
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.02.2018 12:28
Ne Black Panthermiş beaaaa.. Bitmiyor haberi bitmiyor :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
2018 NBA All-Star Yarışması'ndan Black Panther rüzgarı geçti
İlginizi Çekebilir