2018'in En İyi Aile Oyunu hangisi?

Furkan Güler 2.01.2019 - 11:46
Ailenizde beraber vakit geçirdiğiniz en iyi oyun hangisi?

Diğer oyun türlerine göre daha niş bir kitleye hitap eden aile oyunları türü, yine de karşımıza çok iyi yapımlar koyabiliyor. Bu sene rol yapma ve açık dünya anlamında kusursuz oyunlarla karşılaşsak da, aile oyunları türünde de çok iyi oyunlarla karşılaştık. Öncelikle bu senenin en dikkat çeken oyunu (ya da platformu) Nintendo Labo, satış rakamları konusunda Nintendo'yu oldukça memnun etti.

Bu senenin En iyi Spor/Yarış Oyunu

Diğer bir yandan Super Mario Party'nin oyunculara sunduğu eğlence türü, kendini diğer aile oyunlarından ayırmayı başardı. Bu sene Ubisoft'un piyasaya sürdüğü Starlink Battle for Atlas ise oyuncuların oldukça dikkatini çekti. Mario Tennis Aces ise Nintendo'nun bu sene Switch sahibi olup da spor oyunu bekleyen oyuncularına güzel bir hediye oldu. Son olarak bu senenin sürprizlerinden olan Overcooked 2, oyuncu olmayan ancak oyunlara ilgisi olan kişilerin bile ekran başına oturtmayı başardı.

Lenovo sponsorluğunda düzenlediğimiz ankette En İyi Aile Oyunu kategorisinde sizin tercihiniz hangisi olacak? Bu senenin en iyi yapımlarını seçerken, bizlere oylarınızla yardım etmeyi ve seçiminizi sebebiyle birlikte yorumlarda belirtmeyi unutmayın!


Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 03:47
Kalan Karakter: 300 Gönder
omrkcmn
omrkcmn 7.01.2019 19:18
Switch'im olsaydı daha baskın bir seçim olacaktı ama... Mario tennis diyorum. Oynanış çok güzel.
Kalan Karakter: 300 Gönder
erkekkaan96
erkekkaan96 4.01.2019 15:41
Burada ki oyunlarla hiç aram yok fakat dünya daki popürlerliği sebebiyle Super Mario Party.
Kalan Karakter: 300 Gönder
2018'in En İyi Aile Oyunu
İlginizi Çekebilir