2018'in En İyi Espor Oyunu

Furkan Güler 2.01.2019 - 11:45
Bu sene esporun en iyi temsilcisi hangi oyun oldu?

Yıllar içerisinde büyük bir sektör haline gelen elektronik sporlar, her sene gelişmeye devam ediyor. Video oyun sektörünün büyük bir kolu haline gelen espor türünde, her sene milyonlarca izleyiciye hitap eden turnuvalar düzenleniyor. Biz de Lenovo sponsorluğunda bu senenin en iyi espor oyununu seçmek için kolları sıvadık. Espor tarihinin en ünlü oyunlarından bir tanesi olan Counter Strike'ın son sürümü Counter Strike Global Offensive bir yana dursun, Valve'ın en güçlü silahlarından olan Dota 2, bu sene oyuncularına sunduğu güncellemeleri ile oldukça beğenildi.

Bu senenin en iyi espor oyunu hangisi?

Diğer bir yandan Fortnite'ın Battle Royale sürümünü de unutmamak lazım. Kısa sürede fenomen haline gelen Fortnite, şu anda en çok oyuncuya hitap eden rekabetçi oyunlardan bir tanesi olmuş durumda. Ayrıca MOBA türünün Dota 2 ile birlikte en beğenilen oyunlarından bir tanesi League of Legends, bu sene düzenlediği Dünya Şampiyonası ile ağızları adeta açık bıraktı. Turnuvada gösterilen sahne şovu muhtemeşemdi!

Son olarak Blizzard'ın, eğlenceli FPS oyunu Overwatch'u da unutmamak gerekli. Oyuncuları kendine bağlayan yapısıyla Overwatch'u bir kere oynayan, bir daha bırakamıyor. Lenovo sponsorluğunda düzenlediğimiz ankette En İyi Espor Oyunu kategorisinde sizin tercihiniz hangisi olacak? Bu senenin en iyi yapımlarını seçerken oyunlar için bu yıl içerisinde düzenlenen turnuvaların kalitesi ve oyunlara bu sene gelen içeriklerin ne kadar güzel olduğunu göz önünde bulundurmanızı tavsiye ediyoruz.


Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 12:28
Kalan Karakter: 300 Gönder
erkekkaan96
erkekkaan96 4.01.2019 15:36
Aslında ben burada ki oyunların çoğu ile fazla aram yok. Ama yıllardır Counter Strike ile aram oldu. Fakat oynanma sayısı ile verdiği reklamlar ile Fortnite bu anketin kazananı olmayı hak ediyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.01.2019 10:21
orda e spor yazıyor. Fortnşte e spor turnuvları yok daha. ama pubg nin var. onun dışında oyum yine cs ye ama hatayı düzeltin
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.01.2019 20:43
Fortnite tabikide yaww
Kalan Karakter: 300 Gönder
EosMinemosyne
EosMinemosyne 3.01.2019 12:15
Soru mu bu? Tabiki de DOTA2 , yalnız ankette hata var Fortnite Battle Royale varken PUBG yok, keşke eklenmiş olsaydı
Kalan Karakter: 300 Gönder
2018'in En İyi Espor Oyunu
İlginizi Çekebilir