2018'in En İyi Oyun Yönetimi hangisi?

Furkan Güler 9.01.2019 - 18:05
Duygu dolu sahneleriyle sizi en çok etkileyen oyun hangisi oldu?

Oyunlarda hikaye modunu destekleyen en önemli unsur olan sinematik sahnelerin kalitesini seçtiğimiz bir başka anket ile tekrar karşınızdayız. Bu kez Lenovo sponsorluğunda, 2018'in En İyi Oyun Yönetimi kategorisinde bize hangi yönetmenin ne kadar iyi bir iş çıkarttığını seçeceğiz. Ünlü filmlere taş çıkartır derecede güzel yönetmenliklere sahip olan bazı oyunlar, bizleri çoğu zaman ekran başına kitliyor. Tabi ki kategorimizde bizim gözümüze ilk çarpan oyun God of War oldu. Sinematik açısından mükemmel sahnelere sahip olan yapımda yükleme ekranlarının olmaması, bu unsuru destekleyen başka büyük bir etken oldu.

2018 yılının En İyi Oyun Yönetimi hangisi?

Diğer bir yandan Red Dead Redemption 2'nin nefis hikayesi, oldukça kaliteli sahnelerle desteklenmişti. Aynı zaman oyunculukların da başarılı olması, oyunu sürükleyici hale getiriyordu. Tüm bunların yanında 2018 yılının başlarında çıkan A Way Out'u da unutmamak gerekli. Hollywood'da çalışmış olan yönetmen Josef Fares, bizlere unutulmaz bir oyun yapmıştı. Ayrıca Detroit: Become Human'ın çarpıcı sahneleri de kendisini bu kategorinin en güçlü adaylarından bir tanesi yapıyor. 

Lenovo sponsorluğunda düzenlediğimiz ankette En İyi Oyun Yönetimi kategorisinde sizin tercihiniz hangisi olacak? Bu senenin en iyi yapımlarını seçerken, bizlere oylarınızla yardım etmeyi ve seçiminizi sebebiyle birlikte yorumlarda belirtmeyi unutmayın!


Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 09:58
Kalan Karakter: 300 Gönder
2018'in En İyi Oyun Yönetimi
İlginizi Çekebilir