2019'un En İyi Devam Eden Oyunu

Furkan Güler 16.01.2020 - 17:15
Hala oynadığınız oyun hangisi?

Üzerinden yıllar geçse de hala oynanmaya devam eden ve yapımcılar tarafından uzun süredir desteklenmeye devam edilen oyunlar, günümüzde tahmin ettiğinizden daha büyük bir oyuncu kitlesine hitap ediyor. Bu kez ise Acer Predator sponsorluğunda, 2019'un En İyi Devam Eden Oyunu kategorisinde hala oynamaya devam ettiğimiz oyunu seçeceğiz. Son zamanlarda getirilen güncellemeler ile içeriklerini canlı tutan geliştiriciler, kendi kemik kitlelerini oluşturmayı başarabildiler.

2019'un En İyi Devam Eden Oyunu

Anket yer alan oyunlar arasında göze ilk çarpan oyun Fortnite oluyor. Yeni sezonda yaptığı görkemli etkinlikle tüm oyun dünyasının ilgisini toplayan Fortnite, güzel içerikler sunmuştu. Diğer bir yandan Final Fantasy 14'ün de içerik anlamında geçtiğimiz sene güzel beslenmesi, oyuncularını sevindirdi.

Battle for Azeroth güncellemesiyle ilk olarak kullanıcıları kendine küstüren, fakat daha sonrasında içerik kalitesini düzelten World of Warcraft'ın da bu sene esaslı bir rakip olduğunu düşünebiliriz. Peki sizin bu kategoride tercihiniz ne olacak? Son olarak Dota 2, Rainbow Six Siege ve Destiny 2'yi de unutmamak gerekli.

Ankete katılanlara bonus hediye kazanma şansı için Acer Predator'un Facebook ve Instagram hesaplarını ziyaret edebilirsiniz.

Acer Predator Facebook Sayfası:

https://www.facebook.com/predatorgamingtr/

Acer Predator Instagram Sayfası:

https://www.instagram.com/predatorgamingturkey/

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 05:44
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.01.2020 01:36
hiç biri fallout 76 oynuyorum aktif
Kalan Karakter: 300 Gönder
2019'un En İyi Devam Eden Oyunu
İlginizi Çekebilir