2019'un En İyi Yarış Oyunu

Furkan Güler 10.01.2020 - 15:05
Yarış tutkunlarının tercihini merak ediyoruz.

Diğer oyun kategorilerine göre daha küçük bir kitleye hitap eden yarış oyunları buna rağmen 2019 yılında kendini yeterli derecede kanıtladı. Eskiye nazaran artık daha az yarış oyunu gördüğümüz oyun sektörü, 2019 yılında oyuncuları hem memnun etti, hem de kendine küstürdü. Öncelikle geçtiğimiz sene Crash oyunlarının geri dönüşüyle eski oyuncularının bir hayli sevindiğini söyleyebiliriz. Crash Team Racing Nitro Fueled, bir önceki senenin en dikkat çekici yapımları arasına girmeyi başardı. Yenilenen oyun grafiklerinin yanı sıra farklı yeni oynanış dinamiklerine de sahip durumda. Mario Kart oyuncularının da dikkatini çeken oyun, halen büyük bir oyuncu kesimi tarafından oynanmaya devam ediliyor.

2019'un En İyi Yarış Oyunu

Diğer bir yandan geçtiğimiz senenin ilk aylarında çıkan Dirt Rally 2.0'ın da sükse yaptığını unutmamak gerekli. Dirt oyuncuları tarafından oldukça sevilen oyun, gerçekçi mekanikleri sayesinde halen konuşuluyor. Mekaniklerinin yanı sıra oyunda bulunan dinamik hava şartları, oyunu sanal gerçeklik platformunda oynayan oyuncuları mest etti. Finlandiya'da geçen Dirt Rally 2.0, geçtiğimiz senenin favorisi olabilir. Siz de Acer sponsorluğunda düzenlediğimiz bu etkinlikle beraber 2019'un en iyi spor oyununa oy vermeyi unutmayın!

Ankete katılanlara bonus hediye kazanma şansı için Acer Predator'un Facebook ve Instagram hesaplarını ziyaret edebilirsiniz.

Acer Predator Facebook Sayfası:
https://www.facebook.com/predatorgamingtr/

Acer Predator Instagram Sayfası:
https://www.instagram.com/predatorgamingturkey/


Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 03:01
Kalan Karakter: 300 Gönder
2019'un En İyi Yarış Oyunu
İlginizi Çekebilir