2020 Steam Ödülleri adayları açıklandı

Özgür Deveci 22.12.2020 - 12:34
Oyuncuların uzun bir süredir gözdesi haline gelen Steam'de yılın en iyilerinin seçildiği Steam Ödülleri için adaylar belli oldu.

Her sene düzenlenerek geleneksel hale gelen Steam oyun ödüllerinin adayları Valve tarafından açıklandı. Her kategori için oylama 22 Aralık TSİ 21:00'da başlayacak ve 3 Ocak 2021 tarihinde TSİ 20:00'a kadar devam edecek. Kazananlar ise, 3 Ocak Pazar günü TSİ 21:00'da buradan duyurulacak. Oy verdiğiniz her kategori için bir adet Steam Ödülleri Koleksiyon Kartı kazanacağınız etkinlikte, koleksiyon kartlarının bütün setini tamamlarsanız, kartları Steam Ödülleri rozeti olarak işleyebileceksiniz.

2020 Steam Ödülleri adayları açıklandı

2020 Steam Ödülleri adayları

Yılın oyunu

Sizi etkileyen şey sürükleyici oynanışı, saran hikâyesi, oldukça iyi oluşturulmuş karakterleri, kusursuz tasarımı ya da bağımlılık yaratan çok oyunculu moduydu. Gerekçeniz ne olursa olsun 2020'un En İyi Oyunu ödülünü kazanan oyun tamamen harika bir oyun olacak.

Red Dead Redemption 2

Hades

DOOM Eternal

Fall Guys: Ultimate Knockout

DEATH STRANDING

Yılın VR oyunu

Yılın VR oyunu normal gerçekliği taklit etmekle kalmıyor, gerçekliğimizi bir üst seviyeye taşıyor. VR platformunu tam anlamıyla kullanan bu oyun sanal diyarların sınırlarını zorluyor.

Half-Life: Alyx

Phasmophobia

The Room VR: A Dark Matter

Thief Simulator VR

STAR WARS: Squadrons

Aşk ile devam ettirilen

Bu oyun çıkalı çok oldu. Geliştirici ekibin, yaratıcı fikirlerini hayata geçirdikleri göz bebeklerini duyurduğu ilk günün üzerinden uzun zaman geçti ama geliştiriciler, tıpkı iyi birer anne ve baba gibi eserlerini desteklemeye ve büyütmeye devam etti. Bu oyun, geçen tüm yıllara inat, bugün bile yeni içerik almaya devam ediyor.

Counter-Strike: Global Offensive

Among Us

Terraria

The Witcher 3: Wild Hunt

No Man's Sky

Arkadaşlarla daha zevkli

Bazı harika oyunlar, tek başına oynandığında o kadar da harika olmayabilir. Arkanızı kollaması için belki de birkaç arkadaşa ihtiyacınız vardır. Belki de sırtından bıçaklayabileceğiniz birkaç arkadaşa ihtiyacınız vardır. Her iki şekilde de bu oyunları oynamak için arkadaşlarıyla toplananları neşe beklemektedir.

Fall Guys: Ultimate Knockout

Sea of Thieves

Borderlands 3

Deep Rock Galactic

Risk of Rain 2

En yenilikçi oynanış

Bu oyunun tasarımcıları getirdikleri yeni perspektifler ve akıllara durgunluk veren sürprizler ile yenilikçi deneylerin birer neferi konumundalar. Bu oyun, içerdiği yenilikler ile daha önce hiç olmadığı kadar eğlendirdi ve ilham verdi.

DEATH STRANDING

Control Ultimate Edition

Superliminal

Noita

Teardown

Zengin hikâyeye sahip üstün oyun

Bazı günler sadece hikâye yönü ağır basan oyunlar sizi tatmin edebilir ve bu oyun da tam böylesi bir oyun. İzlediğiniz en etkileyici diziler kadar sizi içine çekecek ve çığır açıcı diziler kadar da cesur bir hikâyeye sahip. Bizi derinden etkilediğin için çok teşekkürler!

Red Dead Redemption 2

Detroit: Become Human

Mafia: Definitive Edition

Metro Exodus

Horizon Zero Dawn Complete Edition

Kötü olduğunuz en iyi oyun

Bu, inatçılığı ödüllendiren oyun sinirlerine hâkim olamayanlar için hiç uygun değil. Sevdiğimiz en zor oyun.

Apex Legends

Crusader Kings III

Ghostrunner

EA SPORTS FIFA 21

GTFO

Üstün görsel stil

Görsel stil gerçek dünyadaki görselliği hedef almaz (kendi içinde asil bir ülkü olsa da)... Görsel stil, bütün bir oyunu dolduracak belirgin görünüm ve hissi yansıtır.

Ori and the Will of the Wisps

Battlefield V

There Is No Game: Jam Edition 2015

Marvel's Avengers

Black Mesa

En iyi albüm ödülü

Bu oyuna eşlik eden harikulade müzikler sizi mest etti. Daha iyisi yok!

DOOM Eternal

Halo: The Master Chief Collection

Helltaker

Need for Speed Heat

Persona 4 Golden

Arkanıza yaslanın ve rahatlayın ödülü

Bu oyun yorucu bir günün âdeta panzehri. Bu akıcı ve rahatlatıcı oyun sayesinde bütün dertleriniz uçup gidiyor. Bu oyun size dinginliği yaşatıyor.

The Sims 4

Microsoft Flight Simulator

Satisfactory

Untitled Goose Game

Factorio

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 08:20
Kalan Karakter: 300 Gönder
2020 Steam Ödülleri adayları açıklandı
İlginizi Çekebilir