2021 yılının en iyi oyunu Nintendo Switch’e geliyor

Atıf Doğan Özcan 13.09.2022 - 18:50
Nintendo Direct etkinliğinde duyurulan, 2021 yılında eleştirmen tarafından beğenilen ve ödül alan bir co-op oyunu Nintendo’nun oyun konsoluna geliyor.

Bugün düzenlenen Nintendo Direct etkinliğinde oyuncuları sevindirecek bir başka duyuru daha yapıldı. 2021 yılında eleştirmen tarafından tam not alan ve bu konuda ödüllü olan bir co-op oyunu Switch için gelecek. 

It Takes Two, Nintendo Switch kullanıcılarıyla buluşacak

Popüler ve çok beğenilen ortak oyun It Takes Two Nintendo Switch’e geliyor. It Takes Two konu olarak iki ebeveynin kızları tarafından yapılan oyuncak bebeklerin vücutlarına hapsolmalarını anlatan bir aksiyon macera platform oyunudur. Daha önce yapılan ve yine co-op türünde bir oyun olan A Way Out geliştiricisi olan Hazelight Studios tarafından yapılan It Takes Two, yalnızca iki oyunculu etkileşime izin verir ve bir oyuncunun Cody ve May’i yönetmesine izin vermez.

2021 yılının en iyi oyunu Nintendo Switch’e geliyor

It Takes Two İlk olarak, PC, Xbox One, Xbox Series X/S, PlayStation 4 ve PlatStation 5 için geçen yılın Mart ayında çıktı. Şimdi ise, Nintendo Switch’e çıkma yolunda. Switch’in Joy-Cons aracılığıyla iki oyunculu etkileşime kolayca izin verme özelliği göz önüne alındığında, Nintendo Switch kesinlikle co-op oynamaya çok uygundur. Büyük bir ihtimalle sırf bu oyun için Nintendo Switch için bir çok talep olacağı tahmin ediliyor. It Takes Two, Nintendo Switch için bugün düzenlenen Nintendo Direct etkinliğinde duyurulması bekleniyordu ama şimdi bu geçiş tamamen doğrulanmış oldu.

Nintendo Direct’e ilk gösterilen fragmanlardan birisi oldu It Takes Two. Ön siparişlere açılan oyun 4 Kasım 2022 tarihinde Nintendo Switch’e gelmiş olacak.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 14:08
Kalan Karakter: 300 Gönder
2021 yılının en iyi oyunu Nintendo Switch’e geliyor
İlginizi Çekebilir