23 Nisan Akmerkez Nintendo Çocuk Festivali

Merlinin Kazanı 3.06.2010 - 12:31
23 Nisan Akmerkez Nintendo Çocuk Festivali

Çocuklar bayramlarını 23 Nisan Akmerkez Nintendo Çocuk Festivali’nde kutluyor

Yaratıcı, eğitici ve yenilikçi oyun ve konsolları üreticisi Nintendo,
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda 23 Nisan Akmerkez Nintendo Çocuk Festivali ile tüm çocukların kalplerini fethediyor.

Milliyet Gazetesi ve Doğan Grubu Televizyonları desteğiyle düzenlenen festivalde çocuklar, Super Mario Futbol Turnuvası’nda attıkları her gol için “Baba Beni Okula Gönder” kampanyasına katkıda bulunuyor.

Dünyanın en büyük oyun konsolu ve yazılımı üreticilerinden Nintendo, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda tüm çocukları Akmerkez’de düzenlenen 23 Nisan Akmerkez Nintendo Çocuk Festivali’nde buluşturuyor. Milliyet Gazetesi ve Doğan Grubu Televizyonları desteği ile düzenlenen festivalde, LykiaWorld Tatil Köyü katkılarıyla birinci olan çocuğu muhteşem bir tatil, diğer çocukları da birbirinden güzel sürprizler, hediyeler ve oyunlar bekliyor. 23 Nisan Akmerkez Nintendo Çocuk Festivali, 22-23-24 Nisan, Cumartesi Pazar ve Pazartesi günleri 11:00 – 17:00 saatleri arasında gerçekleşecek.

Nintendo festival kapsamında çocukları, eğitime katkı sağlamaya ve yaşıtlarına yardım eli uzatmaya çağırıyor. “Super Mario ihtiyacı olan çocuklara yardım elini uzatıyor” temalı Super Mario Futbol Turnuvası’na ücretsiz olarak katılan çocuklar, hem eğlenecek hem de Milliyet Gazetesi’nin “Baba Beni Okula Gönder” kampanyasına destek verecek. Nintendo’nun en sevilen oyunlarından biri olan Super Mario Smash Football’u oynayan çocuklar adına Nintendo, atılan her gol için kampanyaya 1 YTL katkıda bulunacak. Toplam gol sayısı, festival alanında bulunan sayaçta görünecek. Nintendo, 2 günün sonunda atılan gollerin sayısı kadar Yeni Türk Lirası’nı kampanyaya aktaracak.

Turnuvanın galibine Fethiye - Ölüdeniz LykiaWorld’de eşsiz tatil fırsatı!
Turnuva sonunda çocukları birbirinden güzel hediyeler bekliyor. Turnuvayı birincilikle bitiren çocuk anne ve babasıyla birlikte “Akdeniz’in En İyi Tatil Köyü” ödüllü LykiaWorld’den Eylül ayında 1 haftalık konaklama tatili kazanacak. Turnuvanın 2., 3. ve 4.’lerini oyun konsolu Nintendo DS, 5-16 sıralamasına giren çocukları ise Game Cube’lar bekliyor.

Sürpriz Nintendo oyunları çocukları bekliyor!

• Nintendo DS Download ve Pokemon Standı: Çocuklar, oyun konsolu Nintendo DS ve çok sevdikleri Pokemon oyunlarının eğlencesini birarada yaşıyor. Çocuklar bu alanda henüz piyasaya çıkmamış Brain Training ve Big Brain Academy gibi oyunları Nintendo DS oyun konsollarına indirebiliyor. Aynı zamanda DS Wifi Box sayesinde sanal evcil köpek yetiştirme oyunu Nintendogs da dahil olmak üzere birçok oyuna çeşitli malzemeler ve bölümler indirilebiliyor. Nintendogs oyunları ile gelen çocukları ise Mario’nun yaratıcısı Bay Miyamoto'nun köpeği ziyaret ediyor. Çocuklar, bu alanda Mario ve Pokemon eğlencesini de yaşıyor. Game Boy ve Pokemon oyunları ile gelen çocuklar, başka Pokemon oyunlarında olmayan, çok özel oyunları indirebiliyor.

• Brain Training ve Big Brain Academy Standı: Çocuklarını beklerken ebeveynler de eğleniyor. Ebeveynler, Brain Training ve Big Brain Academy ile Sudoku da dahil olmak üzere zevkli zeka oyunları oynayabiliyor.

Nintendo Hakkında:

Dünyanın en eski ve en köklü oyun konsolu ve oyun yaratıcı şirketlerinden Nintendo, 2005 yılı itibarıyla Türkiye’de ürünlerinin tek resmi dağıtıcısı Nortec Eurasia tarafından temsil edilmektedir. Nintendo Co. Ltd., eğlence yaratım alanında tanınmış bir dünya lideridir. Günümüze kadar tüm dünya çapında sattığı 2 milyardan fazla video oyunu ile Nintendo; Mario ®, Game&Watch®, Donkey Kong, Game Boy®, The Legend of Zelda® ve Pokémon® gibi eğlence idollerinin yaratıcısıdır. Nintendo; 200 milyon adet ile dünyanın en fazla satan video oyun sistemi Game Boy yanında Game Cube, Nintendo DS, Game Boy Micro, Nintendo Revolution gibi popüler video oyun sistemleri için donanım ve yazılım üretmekte ve pazarlamaktadır. Nintendo’nun kendi şubesi olan Nintendo Avrupa, 1990 yılına Grossostheim, Almanya’da kurulmuştur ve Nintendo’nun Avrupa’daki operasyonları için merkez olarak hizmet vermektedir.

www.nintendo.com.tr

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 18.05.2024 05:08
Kalan Karakter: 300 Gönder
23 Nisan Akmerkez Nintendo Çocuk Festivali
İlginizi Çekebilir