23 Nisan'da oyun şenliği var!

Merlinin Kazanı 22.04.2011 - 16:13
PS Move Heroes ve PSP Essentials ile şenlik var
PlayStation®Move Heroes, içeriğindeki gerek bireysel oyunlar gerekse takım oyunları sayesinde çocukların hem bedensel hem de zihinsel gelişimine destek olup, yaratıcılıklarına katkıda bulunarak 23 Nisan eğlencesine hareket getiriyor. PlayStation®Portable ise çok sevilen çizgi filmin oyunu Ben 10’den heyecanla beklenilen serinin devam oyunu Patapon 3’ün de aralarında bulunduğu birbirinden eğlenceli 22 adet Essentials oyun ile eğlenceyi her yerde yaşama fırsatı sunuyor. Üstelik seri içerisinde 26 TL’lik çok uygun fiyata oyunlar da bulunuyor.

23 Nisan'da oyun şenliği var!
Sony, 23 Nisan Çocuk Bayramı kapsamında çocukların keyifli bir hafta sonu geçirebileceği oyun serileri sunuyor. PlayStation’ın en sevilen karakterlerinden altısının yer aldığı tümüyle yeni oyun macerası PlayStation®Move Heroes, çocuklarla birlikte eğlenceli harekete katılmak isteyen tüm aileye hitap ederken, 22 adet birbirinden eğlenceli oyunun bulunduğu PlayStation®Portable Essentials serisi ise eğlenceyi mobil haldeyken ve her yerde yaşamak isteyen herkese keyifli anlar yaşatıyor. PlayStation®Move Heroes oyununun tavsiye edilen taksitli satış fiyatı 129 TL iken, PlayStation®Portable Essentials serisinde, 26 TL’den başlayan çok uygun fiyatlarla oyun seçenekleri sunuluyor. 23 Nisan’ın keyfi, yine PlayStation ile yaşanıyor...

Her şey, evreni kurtarmak için...

Madalyaların kazanıldığı, rekorların kırıldığı ve efsanelerin yazıldığı yerde, Ratchet & Clank, Sly Cooper & Bentley ve Jak & Daxte’nin sıradışı bir yarışmaya katılmasıyla birlikte ortaya çıkan eğlenceye siz de katılın. Bakalım, asıl kahraman kim olacak ve evreni kurtaracak?

Çocuklar, PS Move Heroes ile hareket ediyor, yaratıcılıklarını geliştiriyor

Özellikle PlayStation®Move hareket denetleyicisi için tasarlanan bu eğlencesi bol oyunlar, derslerinden arta kalan zamanlarda ve hafta sonu tatili boyunca topaç çevirmeden atış yapmaya, uçuştan 50’den fazla yarışmada finaller oynamaya kadar pek çok aktivite sayesinde çocukların hareket etmesine olanak tanıyor. Fiziksel olarak çocukların hayatına hareket katan PlayStation Move Heroes, aynı zamanda, hayal güçlerini de zenginleştirmeye yardımcı oluyor.   

Pasif değil, tamamen aktif bir oyun deneyimi

Dünya çapında önde gelen çocuk gelişim uzmanı Jacqueline Harding, oyun ile ilgili yaptığı değerlendirmede şunları ifade ediyor: “Aynı anda hem zihinsel hem de fiziksel nitelikleri geliştirmeyi hedefleyen PlayStation Move Heroes, çocukların bedensel olarak aktif olmalarını garantilerken, stratejik düşünme, problem çözme ve işbirliği niteliklerini teşvik etme konusunda eşsiz özelliklere sahip. Pasif bir oyun deneyiminden tamamen uzak, tam anlamıyla aktif bir oyun deneyimi sunuyor. Oyun, hem genel hem de motor becerilerin kullanımını teşvik etmesiyle çok ayrıcalıklı.”

23 Nisan'da oyun şenliği var!
PlayStation®Portable Essentials serisinde birbirinden eğlenceli 22 adet oyun var!

    PSP Oyun: Fat Princess ESN
    PSP Oyun: ATV Offroad Fury Pro/ESN
    PSP Oyun: PaRappa The Rapper ESN
    PSP Oyun: Namco Museum Battle Collection ESN
    PSP Oyun: Pursuit Force Extreme Justice ESN
    PSP Oyun: EchoChrome/ESN
    PSP Oyun: WipeOut Pure / ESN
    PSP Oyun: Patapon/ESN
    PSP Oyun: Ape Academy/PSP/EXP/ESN
    PSP Oyun: Ace Combat X: Skies of Deception/EXP/ESN
    PSP Oyun: Lemmings PSP/EXP/ESN
    PSP Oyun: Ridge Racer/EXP/ESN
    PSP Oyun: Everybody's Golf 2 / ESN
    PSP Oyun: Everybody's Golf / ESN
    PSP Oyun: Locoroco / ESN
    PSP Oyun: Medievil Resurrection / ESN
    PSP Oyun: Pursuit Force / ESN
    PSP Oyun: Ratchet& Clank Size Matters / ESN
    PSP Oyun: Secret Agent Clank /ESN
    PSP Oyun: WipeOut Pulse / ESN
    PSP Oyun: Patapon2 / ESN
    PSP Oyun: Daxter/ ESN

Daha ayrıntılı bilgi için: tr.playstation.com adresini ziyaret edebilirsiniz. 

-Basın Bülteni
Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 00:15
Kalan Karakter: 300 Gönder
23 Nisan'da oyun şenliği var!
İlginizi Çekebilir