25 TL'ye satılan Bad North, Epic Games Store'da ücretsiz oldu

Ahmet Özçilingir 22.11.2019 - 10:05
Epic'ten bedava oyun yağıyor

Bad North ücretsiz oldu. Epic Games Store'un haftalık bedava oyunu indirmeye açıldı. Bu hafta oyunseverler Epic Games Store' girerek Bad North'u ücret ödemeden kütüphanelerine ekleyebilecek. 

Bad North Epic Games Store'da ücretsiz oldu

Plausible Concept'in geliştirdiği Rogue-Lite ve strateji öğelerini harmanlayan sevilen yapım Bad North Epic Games Store'da ücretsiz oldu. Oyunu ücret ödemeden kütüphanenize eklemek için bu bağlantıya tıklayabilirsiniz. 

"Yurdunuz saldırı altında. Kral Viking işgalcileri tarafından katledildi. Umut sislerin ardında uzak bir parıltı ve her geçen an hızla tükeniyor. Hükümdar olarak babanızın yerini alırken, savunmayı hazırlamak size düşecek. Ama hiç kuşkunuz olmasın; bu bir zafer mücadelesi değil, hayatta kalmak için umutsuz bir çırpınış. Bad North büyüleyici olduğu kadar acımasız, roguelite tipi gerçek zamanlı taktik oyunudur. Halkınızın umutsuz göçüne öncülük ederken, görkemli ada krallığınızı Viking istilacılarına karşı savunun. Her adanın kendine özgü şeklinden taktiksel olarak tam manada yararlanmak için sadık vatandaşlarınıza hükmedin. Her şey tehlikede: başarısız olursanız topraklar vatandaşlarınızın kanıyla kaplanacak. Yöntemsel olarak oluşturulan güzel adaların ve şirin askerlerin savaşın kanlı gerçekleriyle bir arada sunulduğu büyüleyici bir şekilde acımasız bir oyun. Emirlerinizi anında yerine getirmek için ellerinden geleni yapan askerlerinize yüksek düzeyde emirler vererek, savaşı ana hatlarıyla kontrol edin. Basit oyuncu girdileriyle gizlenen dinamik savaş simülasyonu oyunu yeni oyuncular için cazip, deneyimli oyuncular içinse zorlayıcı kılarken, erişilebilir olduğu kadar da derindir. Askerler, mücadeleye devam edin. Güç, zenginlik veya zafer için değil, Bad North’un sert topraklarına bir kez daha barış gelmesi umudu için.
ROGUELITE TİPİ GERÇEK ZAMANLI TAKTİK: Tehditlerinize her birinin farklı karşılık verdiği Vikingleri savuşturmak için askerlerinizi konuşlandırın ve yerlerini değiştirin. Ne zaman savaşacağınızı iyi seçin ve tahliye planlarınızı dikkatlice yapın! Komutanınızı kaybettiğinizde sonsuza dek yok olur, her şeyi kaybettiğinizde oyun biter"!

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 07:32
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.11.2019 19:12
Oyunu bugun easy bitirdim. Cok keyifli gercekten.
Kalan Karakter: 300 Gönder
25 TL'ye satılan Bad North, Epic Games Store'da ücretsiz oldu
İlginizi Çekebilir