3 kişiye Mission: Imposible Yansımalar çantası hediye ediyoruz

Ahmet Özçilingir 27.07.2018 - 16:00
Çanta kazanma fırsatını kaçırmayın

Mission: Imposible Yansımalar filmi geçtiğimiz gün itibariyle vizyona girdi. Hazır filmin heyecanı bizi sarmışken, Merlinin kazanı ekibi olarak bir yarışma düzenliyoruz. Merlin Sinema olarak 3 kişiye Mission: Imposible Yansımalar filminin çantasını hediye ediyoruz. Bu şık çantayı kazanmak için yapmanız gerekenler ise oldukça basit. Yapmanız gerekenler; sorduğumuz soruya doğru cevap vermek ve Merlin Sinema sayfasında paylaştığımız görseli beğenerek, kendi profiliniz üzerinden paylaşmak. Hepsi bu.

Soru: Ethan Hunt karakteri dışında tüm seride yer alan tek karakterin ismi nedir?

Mission: Imposible Yansımalar çantası kazanmak ister misiniz?

Merlin Sinema Facebook sayfamıza buradan ulaşabilir, sorduğumuz soruya doğru cevap verip, görseli beğendikten sonra, kendi profiliniz üzerinden paylaşarak Mission: Imposible Yansımalar filminin çantası kazanma şansını yakalayabilirsiniz. Yapılacak çekilişte üç kişi Mission: Imposible Yansımalar filminin çantasının sahibi olacak.

Mission: Impossible Yansımalar, Görevimiz Tehlike serisinin 6. devam filmidir. Ajan Ethan Hunt, birlikte çalıştığı IMF ekibi ve tanıdık birkaç dostu sıkıntılı bir süreçtedir. Berlin'deki görevin kötü  gitmesi sonucunda Ethan Hunt, CIA ile ters düşer ve CIA'idenetlenmesi için birini gönderir. Ancak Ethan Hunt'a insanlığın ihtiyacı vardır.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 17:06
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.07.2018 16:54
Luther Stickell
Kalan Karakter: 300 Gönder
omrkcmn
omrkcmn 30.07.2018 11:21
Bende diyorum atv niye seriye bağladı. Hiç sevmezdim ki biraz haklıymışım. Çoğu boş aksiyon. Bilmiyorum 5 ten önceki öyle değildi ama dün akşam ki bayağı sıktı. Yeni film geleceğini öğrenince mevzuyu çaktım. Yani atv işini.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.07.2018 15:17
artık facebooku bıraktık instagramdan filan beğensek olmuyor mu ?
Kalan Karakter: 300 Gönder
3 kişiye Mission: Imposible Yansımalar çantası hediye ediyoruz
İlginizi Çekebilir