3 out of 10: Season Two, Epic Store'da ücretsiz

Özgür Deveci 9.04.2021 - 00:05
Oyuncuların uzun bir süredir gözdesi haline gelen Epic Games Store'da, macera türündeki komedi oyunu 3 out of 10: Season Two ücretsiz oldu.

Oyuncuların uzun bir süredir gözdesi haline gelen Epic Games Store'da haftanın ücretsiz oyunu belli oldu. Terrible Posture Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan macera türündeki komedi oyunu serisinin ikinci bölümü 3 out of 10: Season Two, 8-15 Nisan tarihleri arasında Epic Store'da ücretsiz olarak dağıtılacak. 15 Nisan Perşembe günü Türkiye saati ile 18:00'a kadar ücretsiz bir şekilde indirebileceğiniz oyunu bedava olarak alırsanız, kütüphanenize kalıcı olarak eklenecek.

3 out of 10: Season Two, Epic Store'da ücretsiz

Epic Store'da haftaya 3 oyun bedava

Ayrıca önümüzdeki haftanın ücretsiz oyunları da belli oldu. Daedalic Entertainment tarafından geliştirilen Deponia: The Complete Journey ve Ken Follett's The Pillars of the Earth'e ek olarak İki paralel hikâyeyi merkezine alan, güzel bir üçüncü şahıs keşif oyunu The First Tree, 15-22 Nisan tarihleri arasında Epic Store'da ücretsiz olarak dağıtılacak.

3 out of 10: Season Two

Shovelworks Studios'un önünde kafein destekli süper güçler, duyarlı yapay zekâlar ve rakip oyun stüdyoları gibi engeller bulunuyor. 3 out of 10 hikâyesi, dünyanın en kötü oyun geliştiricilerinin tuhaflıkları ve talihsizlikleriyle birlikte devam ediyor. Tam animasyonlu ve seslendirmeli sahnelerle oyunun absürt dünyasına sürükleneceksiniz. Anlatım odaklı mini oyunlar, sevgi dolu ve hicivli bir bakışla seni oyun geliştirmenin perde arkasına götürüyor. Oyunda istediğiniz zaman atlayabilir, tekrar oynayabilir ve geri sarabilirsiniz. 3 out of 10 dünyasını kendi hızında deneyimleyeceksiniz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 23:28
Kalan Karakter: 300 Gönder
omrkcmn
omrkcmn 9.04.2021 12:25
PSN hesabımı bağlamıştım sağolsun Sony iki faktörlü sistem için SMS atmıyor sistem çökmüş epice giremiyorum beleş oyunlar tek tek akıyor gözümün önünden....
Kalan Karakter: 300 Gönder
3 out of 10: Season Two, Epic Store'da ücretsiz
İlginizi Çekebilir