300 Spartalı konsolları fehtetmeye hazırlanıyor

Fatih Canıtez 3.06.2010 - 12:31
300 Spartalı konsolları fehtetmeye hazırlanıyor

300 Spartalı konsolları fehtetmeye hazırlanıyor

Beyaz perdeye bomba gibi düşen 300 filminin yapımcı şirketi Legendary Pictures ve Warner Bros. elele oyun sektöründe de yer almaya hazırlanıyorlar. Legendary Pictures'dan Thomas Tull öncülüğünde bir takım oluşturan iki şirket "Brash Entertainment" adıyla yeni video-oyun şirketini duyurdular.

Variety yer alan habere göre, Tull ve ortağı Bert Ellis'in içinde yer alacağı Brash Entertainment, bu yıl 150 Milyon dolar ciro hedefliyor. Warner Bros'un şirkette hangi koşullarda yer alacağı kesinleşmemesine rağmen Warner, Brash Entertainment'ın özel oyun dağıtımcısı olacağı açıkladı. (Warner Bros. şu an Kuzey Amerika'da Eidos ve Codemasters'ın yayınladığı oyunlarının distribütörü)

Zira Legendary Pictures'ın Warner Bros. ile halihazırda sürdürdüğü yakın ortaklık (Yılda 5 veya 6 filme birlikte imza atan iki şirket bu yıl, Superman Returns, Lady In The Water ave The Ant Bully filmlerini birlikte yapmışlardı) Warner'ın yeni oyun şirketine tam destek vereceğinin teminatı gibi.

300 Spartalı konsolları fehtetmeye hazırlanıyor

Çiçeği burnunda oyun yayıncısı Brash Entertainment'den henüz resmi bir açıklama gelmese de bu yıl içinde 300 filminin oyunu ile sağlam bir giriş hazırlığında olduğu biliniyor. İki şirket aynı zamanda World Of Warcraft'ı beyaz perdeye taşımak için de çalıyor. Konuyla ilgili olarak Atlanta Business Chronicle gazetesine açıklama yapan Warner yetkilileri de Brash Entertainment'ın 300'ü konsollar için hazırlandığını duyurdu. (Eidos'da oyunun PSP versiyonunu hazırlayacağını bu hafta açıkladı)

Bu arada, şirketin yönetici kadrosu da kesinleşti. Brash Entertainment'ın başına oyun-reklam şirketi Massive'den Mitch Davis ve Nicholas Longano gelecek. Şirketin kurucusu iki ortak Thomas Tull ve Bert Ellis ise yönetim kurulunda yer alacak. Brash Entertainment'ın önümüzdeki haftalarda hangi yapıda piyasaya girdiklerini ve hangi oyunlar üzerinde çalıştıklarını açıklaması bekleniyor.

Kaynağa ulaşmak için tıklayınız.


Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 8.05.2024 04:55
Kalan Karakter: 300 Gönder
300 Spartalı konsolları fehtetmeye hazırlanıyor
İlginizi Çekebilir