31 TL değerindeki oyun, Epic Games Store'da ücretsiz oldu

Ahmet Özçilingir 8.03.2019 - 09:56
Epic'ten ücretsiz oyunlar devam ediyor

Slime Rancher ücretsiz oldu. 31 TL değerindeki Slime Rancher adlı eğlenceli oyun, Epic Games Store'da ücretsiz oldu. Epic Games Store iki haftada bir ücretsiz oyun vermeye devam ediyor. Oyun satış platformları arasındaki yarış git gide kızışırken, Epic Games Store kullanıcı sayısını arttırmak için, Epic Games Store'a özel oyunlara ve her hafta verdiği ücretsiz oyunlara güveniyor. Bedava Slime Rancher için buraya tıklayarak oyunu Epic Games Store kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

Bedava oyun: Slime Rancher

Epic Games Store'da slime Rancher ile ilgili şu açıklama yer alıyor;

"Slime Rancher, sevimli, birinci şahıs tarafından oynanan ve kum havuzu etkisi olan bir deneyimdir. Dünya'ya binlerce ışık yılı uzaklıktaki "Uzak Uzak Diyarlar’da" bir yaşam için yola çıkmış genç bir çiftlik sahibi olan Beatrix LeBeau olarak oynayın.

Slime çiftçiliğinde siz büyük bir servet sahibi olmaya çalışırken her yeni gün, yeni zorluklar ve riskli fırsatlar sunar. Her amaca uygun vakum paketinizin ustalığıyla renkli slime’lar toplayın, ekin yetiştirin, kaynakları hasat edin ve yabani vahşi doğayı keşfe çıkın."

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 10.05.2024 11:15
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.01.2021 22:26
Abi çok güzel
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.03.2019 22:17
beleşşşşş :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
31 TL değerindeki oyun, Epic Games Store'da ücretsiz oldu
İlginizi Çekebilir