32 TL'lik For the King, Epic Games Store'da bedava oldu

Ersin Kılıç 24.04.2020 - 11:30
Geçtiğimiz hafta oyun severlere Just Cause 4'ü bedava olarak veren Epic Games Store'da bu hafta For the King oyunu bedava oldu.

Steam'de 32 TL fiyat etiketine sahip olan For the King oyunu an itibari ile Epic Games Store'da bedava oldu. Bildiğiniz gibi Epic Games, her hafta oyunculara farklı oyunları bedava olarak vermeye devam ediyor. Genelde iki oyun verilse de dönem dönem bu sayının teke düştüğünü de görüyoruz. Bu haftanın tek bedava oyunu ise For the King oldu.

32 TL'lik For the King, Epic Games Store'da bedava oldu

Bugünden itibaren bedava olarak indirebileceğiniz For the King, 30 Nisan tarihine kadar bedava olacak. Bu süre içerisinde oyunu bedava olarak alırsanız, kütüphanenize kalıcı olarak eklenecek. Bu haftanın bedava oyunu dışında Epic Games Store'un önümüzdeki hafta vereceği oyunlar da açıklandı. Önümüzdeki haftanın oyununa baktığımızda ise korku türünün en iyi örneklerinden biri olan Amnesia: The Dark Descent ile birlikte Crashlands isimli oyunu görüyoruz

32 TL'lik For the King, Epic Games Store'da bedava oldu

For the King hakkında;

For The King stratejinin, sıra temelli savaşın ve rogue benzeri unsurların zorlayıcı bir karışımıdır. Yöntemsel haritalar, görevler ve olaylar sayesinde her oyun eşsizdir. Tek oyuncu, yerel veya çevrimiçi eşli seçeneklerle Fahrul'u keşfedin.

Eşsiz Zar Oyunundan İlham Alan Savaş Sistemi: Saldırılar ve özel yetenekler için benzersiz bir slot sistemi kullanarak hızlı tempolu ve acımasız, sıra temelli savaşta savaşın ve birliğinizle beraber ölün.

Rogue-lite Tekrar Oynanabilirlik: Her oyun, ustalıkla oluşturulmuş haritalar, görevler, ganimetler ve başa çıkmanız gereken olaylarla benzersiz hale geliyor. Silahları, Eşyaları, NPC'leri, Sınıfları, Olayları ve daha fazlasını satın almak için oyunlar arasında Lore'u kullanın!

Oynamanın birden fazla yolu var: İster tek oyuncu, ister yerel olarak eşli, isterseniz de çevrimiçi olarak eşli oynayın. Birliğinizi bölüp daha fazla grubu kapsamayı veya korunmak için bir arada durmayı tercih edin!

Bolca ek içerik: For The King; Dungeon Crawl, Frozen Expanse Adventure, Gold Rush Un-Cooperative Mode, Into The Deep ve daha birçok yayınlanan genişletme içeriğine sahiptir!

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 19:24
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2020 17:31
O kadar bedava oyun verdiler, aldım, kütüphanede duruyorlar, yüklemedim, içimden gelmiyor yüklemek, neden? Satın almadığımdan mı? Hak etmiyormuş gibi hissediyorum bu bedava oyunları. Böyle hisseden var mı?
Spider_hip
Spider_hip 26.04.2020 21:32
İçiniz rahatlarsa iban atabilirim.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2020 18:57
gene bir haftamız güzel geçecek
Kalan Karakter: 300 Gönder
32 TL'lik For the King, Epic Games Store'da bedava oldu
İlginizi Çekebilir