"Flash in a Flash" Unity Engine yarışması sonucu belli oldu

Merlinin Kazanı 4.02.2012 - 14:32
İşte yarışmanın galibi ve ilk 10
Unity multi-platform motorunun yaratıcısı Unity Technologies, 22 Aralık 2011'de başlayan ve iki hafta süren Unity “Flash in a Flash” Creation Yarışmasının kazananı belli oldu.

Unity imzalı oyunları Adobe Flash platformu üzerinde hayata geçirmeye dayalı yarışmaya 500 oyun birden katıldı. Bu şekilde oyunların ne kadar hızlı geliştirilebileceği, portlanabileceği ve Unity araçlarını kullanarak Flash üzerine ne kadar rahat koyulabileceği de gösterilmiş oldu. Bu zorlu mücadelenin ardından ise Unity “Flash in a Flash” yarışmasının kazananı 20,000 dolarlık büyük ödülün sahibi Tail Drift oyunu ile Cameron Owen oldu.

Basit bir arcade yarış oyunu olan Tail Drift oyunculara kırmızı bir uçağı kontrol ettirip onu, yukarı aşağı giden spiraller çizen ve uçan adaların etrafında dolaşan bir parkurda zorlu manevralar yaptırıyor, bu sırada etrafındaki engellere de çarmamaya çalışarak yapay zekadaki yarışmacılara karşı en iyi yarışı çıkartmasını istiyor.

"Flash in a Flash" Unity Engine yarışması sonucu belli oldu
Bu yarışmada Tail Drift hem yaratıcılığı ile hem de verdiği eğlence ile Adobe Flash Player üzerindeki kusursuz bir oyun olarak görüldü. Tail Drift'in birinci seçilmesindeki en büyük unsur, verdiği eğlence duygusunun yanında Unity'nin kapasitesini en iyi ve hızlı şekilde uygulayabilmesidir.

Yarışmada ikinci sırayı ise Owlchemy Labs ve Dejobaan Games'in hazırladığı aaaaAAaaaAAAaaAAAAaAAAAA!!! for the Awesome alırken üçüncü sırayı Emilio José Lopera Joyera'nın hazırladığı Six Sides of the World, dördüncü sırayı da Brendan Watts'ın hazırladığı Ski Safari kazandı.  

İlk 10'a giren oyunlar lisetsinde geri kalan ise şu şekilde:

Quick Fingers tarafından hazırlanan Covert
Bento-Studio tarafından hazırlanan Flatboyz
Doug Wolanick tarafından hazırlanan InvinciBall
Increpare tarafından hazırlanan Microtone
Tyrus Peace tarafından hazırlanan Pile of Kittens
Dedalord tarafından hazırlanan Running Fred

Yarışmanın galibi Tail Drift'i buradan deneyebilirsiniz.

- Basın Bülteni
Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 09:50
Kalan Karakter: 300 Gönder
"Flash in a Flash" Unity Engine yarışması sonucu belli oldu
İlginizi Çekebilir