"Gears of War'ı Xbox'ta tutmaya çalışacağız"

Yiğitcan Erdoğan 18.01.2014 - 23:49
Peki başarılı olabilecekler mi?
Xbox'a özel fikri mülkler arasından başlangıcını geçen nesilde yapmış en önemlilerini saymaya başlasak muhtemelen Gears of War'dan sonra listeye yazacak oyun bulmakta zorlanırız. Nihayetinde Xbox'ın diğer büyük serileri, Halo, Fable ve Forza ilk Xbox'ta doğmuşlardı.

Gears of War, 360 neslinde yaratılmış en önemli Xbox oyunu olduğundan Microsoft nezdinde ikonik bir öneme sahip. Fakat sorun şu ki, fikir hakları Microsoft'ta değil, Epic Games'de. Dolayısıyla Epic, dilerse Gears of War 4'ü PS4'te çıkartabilir.

"Gears of War'ı Xbox'ta tutmaya çalışacağız"
Bu yüzden Microsoft Gears of War'ı kendi tarafında tutmak için çaba sarfediyor. Microsoft Game Studios'un başkan yardımcısı Phil Spencer da bugün Twitter'da bu yönde açıklamalarda bulundu. Gears of War'ın Xbox'ta kalması gerekir diyen bir kullanıcıya katıldığını belirten Spencer, 2004'ten beri oyun üzerinde çalıştığını, gitmesini istemeyeceğini ifade etti.

Gerçekten de eğer GeoW taraf değiştirirse bu Xbox için büyük kayıp olur. Sizler ne diyorsunuz? Epic şapkasını alıp giderse yeri dolar mı?
Yorumlar 8
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 20:40
Kalan Karakter: 300 Gönder
"Gears of War'ı Xbox'ta tutmaya çalışacağız"
İlginizi Çekebilir