"Herkesi kandırdım ama bir sorun neden yaptım!"

Can Arabacı 9.12.2013 - 16:35
Fallout 4 şakasının arkasındaki isim konuştu!
Geçtiğimiz haftalarda bir anda ortaya çıkan bir websitesi bütün oyun dünyasını alt üst etti.  TheSurvivor2299.com adresinden yapılan yayın ve çeşitli ipuçları herkesi yeni bir Fallout oyununun yolda olduğuna ikna etmişken, Bethesda'dan gelen bir açıklama durumu açıklığa kavuşturmuş ve umutlarımızı da yerle bir etmişti. Olayın tamamının bir reddit kullanıcısının oyunu olduğunun ortaya çıkması üzerine kimisi ortaya konan çabayı takdir ederken, kimisi ise yıkılan umutlarını dışa vurarak şakayı yapan kişinin kulaklarını çınlattı.

Ve hepsinin üzerine, nihayet şakayı yapan kullanıcı (Reddit'teki nickiyle "DCHoaxer") ortaya çıktı ve böyle bir şeye neden kalkıştığını açıkladı. "Bazı insanlar sadece dünyanın yandığını görmek ister. Aslında ben sadece Bethesda'yı VGX sırasında bir şeyler açıklamaya zorlamak ve /r/Fallout  tayfasını bir araya getirecek bir şeyler yapmak istemiştim. Ancak bu planım maalesef ki başarısızlığa uğradı." diyen DCHoaxer, asıl planının yapabildiklerinden fazlası olduğunu da ima etti: "Ben o harcayabileceğinden fazla parası olan tiplerden olduğumdan aslında CGI bir video yayınlamak istemiştim. Ama Bethesda'nın PR patronu Pete Hines planlarımı alt üst etti. Belki ileride bir gün videoyu yayınlarım, böylece başka birisi benim başlattığım işi devam ettirebilir... Şahsen ben Bethesda'yı daha fazla kızdırmak istemiyorum."

Bütün masraflarıyla yaklaşık 900$ civarında bir paraya malolan bu şakayı düzenleyen DCHoaxer'a kızgın olsak da azmine hayranlık duymadan da edemiyoruz doğrusu.

"Herkesi kandırdım ama bir sorun neden yaptım!"

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 5.05.2024 03:49
Kalan Karakter: 300 Gönder
"Herkesi kandırdım ama bir sorun neden yaptım!"
İlginizi Çekebilir