"Oyundaki her dövüşünüz özgün olacak!"

Can Arabacı 11.02.2014 - 10:53
Kingdom Come'ın 4. video güncellemesi de geldi...
Kickstarter sayesinde gün ışığına çıkma fırsatı bulmuş projeler arasında en göze çarpanlardan biri olan Kingdom Come: Deliverance hızını hiç kesmeden güncelleme videolarına devam ediyor. Karakter kişiselleştirme, at sürüş mekanikleri gibi özelliklere değindikleri videoların ardından sıra en önemli mekaniklerden birine geldi: Dövüş sistemi.

Oyunda öyle yüzlerce düşman deviren, ölümsüz bir karakteri değil, mümkün olduğunca gerçekçi bir şekilde dövüşen ve geçirdiği her dövüş tamamen özgün olan bir orta çağ savaşçısını canlandıracağımızın üzerine basan yapımcılar, videoda sistemin detaylarını da güzelce açıklamışlar.


Kickstarter'da sadece 9 günü kalmış olan oyun hedeflediği bütçenin iki katından biraz daha fazla para toplamış durumda. Eğer 10,000 $ daha toplanırsa Motion Capture ek hedefini de tutturacak oyunun ilk bölümünün 2015 sonunda çıkması planlanıyor.
Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 5.05.2024 15:23
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.07.2015 04:59
yıl 2010 da delice hayalini kuruyordum bu tarz oyunun öyle ki rüyamda bile gördüğümü hatırlıyorum bu tarz bi oyunu (bilinçaltımdan korktum bi an). Mount&Blade tamamen çocuk oyunu kalıcak bunun yanında ama o da milli gururumuz, ilk göz ağrımız :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
"Oyundaki her dövüşünüz özgün olacak!"
İlginizi Çekebilir