"Özel oyunlarımız olduğu için insanlar Xbox One satın alıyor"

Furkan Güler 22.08.2017 - 12:32
Xbox'ın tepe isimlerinden Aaron Greenberg, Xbox One için bazı söylemlerde bulundu.
Xbox One X'in çıkışına her geçen gün daha da yaklaşıyoruz. Geride bıraktığımız gün Türkiye fiyatının da belli olduğu yeni konsol için Xbox markasının tepe isimleri açıklamalar yapmaya devam ediyor. Xbox oyunlarının market bölümüne bakan ünlü isim Aaron Greenberg, Xbox One X için insanların Xbox One X'i, Xbox One platformlarının sahip olduğu özel oyunlar nedeniyle sahip alacağını söyledi. Forza, Halo ve Gears of War serilerini işaret eden Greenberg, bu serilerin oldukça fazla sevildiğini belirtiyor. 2018 yılında çıkacak olan Crackdown 3'ün Xbox One satışlarını olumlu yönde etkileyeceğine inanan Greenberg, önümüzdeki tatil sezonunda (yılbaşı sezonu) Xbox One satışlarının artacağına inanıyor.

"Özel oyunlarımız olduğu için insanlar Xbox One satın alıyor"
PlayerUnkown's Battlegrounds, Cuphead ve Forza 7 için oldukça heyecanlı olduğunu söyleyen Aaron Greenberg, bu oyunlarla birlikte oyuncuları Xbox One platformuna çekeceklerini açıkladı. Diğer bir yandan Sea of Thieves ve State of Decay 2 ile birlikte sayılan bu oyunlardan bir tanesinin, Forza serisi ile birlikte devamlı Xbox markasına ait olacağı belirtilti.

Son Halo ve Gears of War oyunları ile oyuncuları memnun edemeyen Microsoft'ta çalışan Aaron Greenberg'in bu konuda yanıldığını varsayabiliriz. Sanırım Greenberg, oyuncuların Xbox One platformları hakkında neler düşündüğünü yakından takip etmiyor.
Yorumlar 19
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 15:41
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.08.2017 01:04
game mode dediler pc de tam bir sahtekarlık çıktı bu adamlar çok yalancı xbox one x de gerçek 4k dediler her oyunda oda yalan oldu yani bunların allah bir dediğine inanmayın
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.08.2017 00:27
daz karakterleri ile tasarlandığı halde bitirilemeyen bir oyuna sahip koskoca şirket. Bizimkiler bile kendi karakter kreasyon yazılımlarını geliştirebiliyor bkz: TaleWorlds AMA çok üstlerine gitmeyeyim, haksızlık olmasın çünkü sonuçta ikisininde oyun falan çıkardığı yok.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.08.2017 21:59
cuphead için heyecanlıymış sanki pc de oynayamıyacağız,özel oyun çıkar ÖZEL nah alırım gidip xbox scorpio
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.08.2017 18:35
Millet oyun beklerken adamlar sunumda kutu açılımı yaptı bundan ötesi mi var
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.08.2017 13:13
özel oyunmu nerde ? sony zero down gibi baştan aşağı grafik dolu bir oyun çıkarırken,microsoft scalebound gibi bir oyunu çıkarmadı eline yüzüne bulaştırdı,özel oyun kısmından girmesi saçma olmuş zaten xbox da oynana bütün oyunlar pc dede oynanıyor
hakande84
hakande84 22.08.2017 16:43
XBox'a bu kadar giydirmenize anlam veremiyorum. İki konsol, bir de gaming PC sahibi biri olarak XBOX'a bu kadar gereksiz yüklenenlerin saçmaladığı besbelli. Konsol olarak son derece başarılı olsa da exclusive oyun konusunda epey sıkıntıları var. Oyun konsolundan ziyade eğlence konsolu olarak tasarladılar ve bence hataydı. Ancak konsol, genel anlamda kaliteli. PS4'ün berbat arayüzüne göre mesela mükemmel bir arayüze sahip. Donanımsal olarak Scorpio ile öne geçecek. Ha Türkiye'de bu alet ve oyunları satmıyor ama düşmanlığa veya dostluğa gerek yok. Hepsi güzel bu aletlerin. Hepsinin birbirine göre artıları ve eksileri var.
MK Okuru
MK Okuru 22.08.2017 15:51
Yahu yalanmı ne fanboysunuz ne bıktırdınız ya,x boxun ne faydası var,bütün oyunları zaten pc dede oynanıyor,+ steamden daha ucuza ediniyorsun oyunları hala xbox da xbox,boşa savuyorsunuz zarar veriyorsunuz xbox markasına adamlar oyun çıkartamıyor hiçbir halt yiyemiyor Aman ALLAH x box da xbox
MK Okuru
MK Okuru 22.08.2017 14:30
Xbox ı gömen kişi daha önce kullanmamıştır
Kalan Karakter: 300 Gönder
"Özel oyunlarımız olduğu için insanlar Xbox One satın alıyor"
İlginizi Çekebilir