Merlin'in Kazanı Merlin'in
Kazanı
Oyun Haber

"Prey 2'yi iptal etmekten dolayı gurur duyuyoruz"

Human Head Studios'tan samimi itiraflar...

"Prey 2'yi iptal etmekten dolayı gurur duyuyoruz"
Geçtiğimiz günlerde şok bir karar ile iptal edilen Prey 2 için Head Human Studios tarafından ilk kez bu konu hakkında açıklama geldi.

Head Human Studios; '' Güvendiğimiz bir oyundu. Fakat, oyunun gidişatından ötürü oyunculara istediğimiz oyunu sunamamaktan korktuk. O yüzden oyunu iptal etmek zorunda kaldık ve bundan dolayı gurur duyuyoruz.'' açıklamasını yaptı.

En son Prey 2 için E3 2011'de videosu yayınlanmıştı.


Okur Tepkisi Bu içerik sende ne uyandırdı? İlk tepkiyi sen bırak

Yorumlar (6)

Yorum yap, MK Puanı ve Enerji kazan

Topluluğa katılmak için giriş yap. En az 20 kelimelik onaylanan yorumlar 3 MK Puanı ve 3 Enerji kazandırır.

MO
MK Okuru

birincisini keyifle oynamıştım müzikleri de çok güzeldi blue oyster cult falan vardı barın jukebox'ında orjinal bi oyundu bence

0 puan
MO
MK Okuru

üzüldüm ya bu oyunun nasıl olcağını çok merak etmiştim kesşke iptal etmeselerdi geliştirip iyleştirselerdi

0 puan
R
Roventh Çırak

<center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>03.11.2014 22:19:00 - Yedek Kahraman demiş ki:</b><br>Hiç değilse Ubisoft gibi yapmıyorlar. Adamlar ne bir emek yapıyor ne de bir şey copy paste. Ama yine de bunu sunuyorlar. Mesela Assassin's Creed:Rogue</font></td></tr></table><br></center> elinde emekli etmek üzere olduğun bir oyun motoru, bu motoru çalıştıran hala tedavülden kalkmamış 2 sistem (ve tabi güncel çalışan bir sistem), tutmuş bir oyun formülü ve oturmuş bir marka var. sen ne yapardın? muhtemelen o kadar yazılmış içeriği hiç sallamaz, senaryoyu umursamaz, "videolar hangi tuşla geçiliyor lan?" diye düşünürken öyle yaşar giderdin değil mi?

0 puan
S
System32 Büyü Kâtibi

ülke olarak oyun akademileri kurup medyaya demeç verirken "yetenekli gençlerle gurur duyuyoruz" derler,bu adamlar ise boşa giden onca para emek ve zamandan sonra iptal edilen bir oyun için gurur duyuyorlar aramızdaki fark büyük :))

0 puan
D
Daadsy Büyü Kâtibi

Bence yeni nesil geldiği için ipal oldu. Oyunun çıkıştarihi fln çatıştı sanırım yeni nesil çıkışı ile.İlerleyen tarihte yeni nesle uyarlayıp geri gelme ihtimalı var gibi bence.

0 puan
D
DWG22 Kazan Bekçisi

Sokaklarda çıplak gezenlerin, "çıplak olmaktan guru duyuyoruz," demesine benzemiş bu biraz :D Ama hoşuma gitti, güzel :D

0 puan