BioWare çalışanı Blair Brown hayranların Dragon Age 3 sessizliğini merak eden sorularına bir forum girisiyle cevap verdi, gündem karıştı. Aceleyle yazılmış (birazcık da sinir gibiydi yorum katmak gerekirse) ve typolarla dolu bir cevapta "Ne zaman bilgi paylaşmaya hazır olduğumuza biz karar vereceğiz EA değil. Henüz hazır değiliz, mükemmel anı bekliyoruz ki herkesin aklını başından alalım. 'Korkmuş' falan değiliz. Oyunu 'Dragon Age 3' ismi satacak, 'hey bakın buraya biz biraz diğer oyunlar gibiyiz' ismi altında değil." dedi Brown.
Biraz heyecan iyidir tabii ki ama... BioWare biraz panik halinde mi ne?
Okur TepkisiBu içerik sende ne uyandırdı?
İlk tepkiyi sen bırak
<center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>23.05.2013 22:33:00 - MK Okuru demiş ki:</b><br>witcher ezer geçer benim için en güzel hikayedir.</font></td></tr></table><br></center>
yav hehe
0 puan
MO
MK Okuru
witcher ezer geçer benim için en güzel hikayedir.
0 puan
MO
MK Okuru
da2 bok gibi bi oyundu, senaryosu cok belliydi,grafikler falan iyiydi ama ne ilk oyundaki epik hikayeden eser vardi ne de o samimiyet duygusundan. ben resmen dunyayi kurtarmis hissettim ilk oyunda. da2 yi ayri bir oyun olarak ciksaydi bu kadar sorun olmazdi belkide. umarim hic benzemez.
0 puan
MO
MK Okuru
<center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>13.04.2013 22:34:00 - MK Okuru demiş ki:</b><br>he aynen kardeşim sen dao fanboyusun da2nin senaryosunu
anlamamışsın oyunu oynadın mı ondan bile emin değilim anca
laf at da2 gayet güzel bi oyundu da3te öyle olacak hiç şüphem
yok.</font></td></tr></table><br></center>
Evet varmı dao fanıyız oyun oydu çünkü.
RPG deniyordu adına.Sen otur mario oyna da2 güzel diyorsan
o seviyede oyuncusun demek.
0 puan
MO
MK Okuru
he aynen kardeşim sen dao fanboyusun da2nin senaryosunu
anlamamışsın oyunu oynadın mı ondan bile emin değilim anca
laf at da2 gayet güzel bi oyundu da3te öyle olacak hiç şüphem
yok.
Yorumlar (6)
Korksan iyi edersin Witcher dan EA.
<center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>23.05.2013 22:33:00 - MK Okuru demiş ki:</b><br>witcher ezer geçer benim için en güzel hikayedir.</font></td></tr></table><br></center> yav hehe
witcher ezer geçer benim için en güzel hikayedir.
da2 bok gibi bi oyundu, senaryosu cok belliydi,grafikler falan iyiydi ama ne ilk oyundaki epik hikayeden eser vardi ne de o samimiyet duygusundan. ben resmen dunyayi kurtarmis hissettim ilk oyunda. da2 yi ayri bir oyun olarak ciksaydi bu kadar sorun olmazdi belkide. umarim hic benzemez.
<center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>13.04.2013 22:34:00 - MK Okuru demiş ki:</b><br>he aynen kardeşim sen dao fanboyusun da2nin senaryosunu anlamamışsın oyunu oynadın mı ondan bile emin değilim anca laf at da2 gayet güzel bi oyundu da3te öyle olacak hiç şüphem yok.</font></td></tr></table><br></center> Evet varmı dao fanıyız oyun oydu çünkü. RPG deniyordu adına.Sen otur mario oyna da2 güzel diyorsan o seviyede oyuncusun demek.
he aynen kardeşim sen dao fanboyusun da2nin senaryosunu anlamamışsın oyunu oynadın mı ondan bile emin değilim anca laf at da2 gayet güzel bi oyundu da3te öyle olacak hiç şüphem yok.