3D teknolojisi söylenildiği kadar iyi mi?

Emre Günen 3.06.2010 - 12:31
Şu sıralar en çok merak edilen
Şu sıralar en çok merak edilen ve hakkında en çok fikir üretilen konuların başında 3D geliyor. Sony'nin çok güvendiği bu teknoloji PlayStation 3 ile birlikte diğer oyun platformlarına da sıçrayarak hayatımızın bir parçası olacak. Peki bu teknoloji beklenildiği kadar iyi ve kullanışlı mı? İşte orası tam bir karmaşa.

3D teknolojisi söylenildiği kadar iyi mi?

Oyunlardaki 3D teknolojisi hakkında mygaming.co.za sitesi ilginç bir yazı yayınlamış ve fikirlerini beyan etmiş. Bu fikirlerin bazılarına katılmamak elde değil. İşte 3D teknolojisini eleştiren yazıdan ön plana çıkan başlıklar:

1. Şapşal gözlükler: 3D'nin ilk çıktığı yıllarda ilginçti belki ama artık günümüzde son derece itici ve çirkin bir görüntü oluşturuyor. Hiçkimse o şapşal gözlükleri artık takmak istemek.

2. Çözünürlüğün düşmesi: Şu ana kadar PlayStaion 3 için 3D destekli iki adet oyun yayımlandı ve ikisinde de 3D özelliğini aktif edebilmek için çözünürlüğün düşürülmesi gerekiyordu.

3. Baş ağrısı: Gözlükler ne yazık ki uzun kullanım sonunda göz ve baş ağrısı yaratıyor. Henüz yeni bir teknoloji olduğu için bu konuda gelişme gösterilmesi şart.

Tüm yazıya buradan ulaşabilirsiniz.
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 22:02
Kalan Karakter: 300 Gönder
3D teknolojisi söylenildiği kadar iyi mi?
İlginizi Çekebilir