Fortnite'ın 4.sezonu Kuyruklu yıldızın adaya çarpmasıyla başlıyor

Ahmet Özçilingir 1.05.2018 - 17:23
Kuyruklu yıldız adaya iniş yapıyor

Fortnite: Battle Royal 'ın 4. sezonuna işaret eden kuyruklu yıldız sonunda iniş yapıyor. Oyunun v4.0 güncellemesi, artık PS4 Xbox One, PC ve mobil cihazlarda yayında ancak oyuna yeni öğe ve silah eklemsi olmadı.

Dördüncü Sezon sonunda geliyor

Fortnite: Battle Royal semalarında dolaşan kuyruklu yıldız sonunda iniş yapacak. Bu çarpma ile birlikte, oyun haritasında bir takım değişiklikler olacak. Kuyruklu yıldızın etkisi ada genelinde hissedilecek çarpma etkisi ile pek çok farklı mekan değişikliğe uğrayacak ve çarpma pek çok farklı yeni keşfedilecek alan da ortaya çıkartacak. Çarpma etkisi ile oluşan kraterde ise parlak kayalar oluşacak. Geliştirici Epik Games'in yaptığı açıklamaya göre bu Hop Rocks adı verilen kayaları kullandığımızda düşük yer çekimi ile karşılaşabilecekmişiz.

Battle Pass alan oyuncular ise sezon 4 ile 7 faklı süper kahraman kıyafeti kullanabilecekler. Dünyayı Kurtar modu ile oyuncular çarpışmanın gerçekleştiği bölgeyi araştırabilecekler. Bunlara ek olarak 4. sezon ile birlikte oyunda bulunan hatalar ayıklanacak, oynanış dinamiğinde de çeşitli düzeltmeler olacak. Fortnite'ın dördüncü sezon duyuru videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 08:50
Kalan Karakter: 300 Gönder
4. sezon ile birlikte Fortnite'ın kuyruklu yıldızı adaya çarpıyor
İlginizi Çekebilir