40 TL değerindeki oyun Epic Games Store'da ücretsiz oldu

Ahmet Özçilingir 22.12.2019 - 11:25
Epic bedava oyun vermeye devam ediyor

Superhot Epic Games Store'da bedava oldu. Ücretsiz Super Hot almak için buraya tıklayabilirsiniz. 

40 TL değerindeki oyun Epic Games Store'da ücretsiz oldu

"Dikkatli bir strateji ile ölçüsüz kargaşa arasındaki çizgileri bulanıklaştıran SUPERHOT, zamanın sadece siz hareket ederken hareket ettiği birinci şahıs nişancı (FPS) oyunudur. Yenilenen sağlık çubukları yok. Kolay yerlere yerleştirilmiş cephane düşüşü yok. 

Sayıca az ve silah eksiğiyle tek başınıza ateş etmeniz, kesmeniz ve ağır çekim mermilerden oluşan bir kasırganın içinde manevra yapmak için yenilen düşmanların silahlarını almanız gerekiyor.

Eşsiz, biçimlendirilmiş grafikleri ile SUPERHOT sonunda FPS türüne yeni ve yıkıcı bir şeyler ekliyor. SUPERHOT'ın parlak, minimalist görsel dili, en önemli şeye odaklanmanıza yardımcı olur: akışkan oyun ve mücadelenin sinematik güzelliği.

SUPERHOT özellikleri:

Sonsuz Mod: Yenilmez düşman dalgalarına karşı ne kadar dayanabilirsiniz? Mücadele Modu: Çıplak ellerinizle, yeniden başlatma olmadan, süreli koşular yaparak ve daha birçok özellikle SUPERHOT'ta mücadele edin.

Yeniden Oynatma Editörü: superhot.video ile herkesin görmesi için en iyi koşularınızı düzenleyin ve yükleyin. Ekstralar: Mini oyunlar ve ASCII sanatı ile SUPERHOT'ın daha derinlerine inin.

Otuz aylık yapım süreci. Geliştirme ve tasarıma ayrılan binlerce saat. 7 Günlük FPS oyun geliştirmeden gelen mütevazı köklerinden, oldukça başarılı bir Kickstarter kampanyasıyla sektörün uzmanlarından birçok ödüle ve aday göstermeye varan başarı.

SUPERHOT, bağımsız ve özel ekibi ile dünyanın her yerinden binlerce destekçisi tarafından sevgiyle sunulan bir emeğin sonucudur.

Şimdiden bağımlısı mı oldunuz? Daha da gerçekçi olsun ister misiniz? SUPERHOT VR sizi bekliyor. Bağımsızsınız. Emir almayacaksınız. MIND CONTROL DELETE sizi serbest bırakacak."

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 14:22
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.12.2019 17:20
Oyun indirimde, ücretsiz değil. 16? fiyatı var
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.12.2019 08:52
Ücretsiz değil, %60 indirimde oyun.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.12.2019 23:15
Ücretsiz olduğundan eminmisiniz. Linki tıklıyorum %60 indirimli görünüyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.12.2019 22:46
Çok geç paylaşmışsınız bugün farklı oyun var, yarında farklı bir oyun ücretsiz olucak.
Kalan Karakter: 300 Gönder
40 TL değerindeki oyun Epic Games Store'da ücretsiz oldu
İlginizi Çekebilir