4Story: Three Kingdoms & One Hero

Mahmut Saral 9.07.2010 - 17:43
Dünyanın geleceği sizin elinizde
ÜCRETSİZ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

Yıllar önce, henüz yaşam yokken yer ve gök, tek bir unsurdu. Var olan iki tanrı, birbirine tamamıyla zıt özelliklere sahipti. Bergelius, bencil, kötü ve güçlerini daima kendisi için kullanan bir tanrıydı. Leya ise, ışığın tarafında yer alan, iyilikle yoğrulmuş bir yapıya sahipti. İki zıt düşünce, kısa sürede çatışma doğurdu ve Leya'nın hapsedilmesi sağlandı. Bergelius'un amacı karanlık ve korkunç bir dünya yaratmaktı. Bunun için hazırlıklara başladı, ancak hapis hayatı yaşayan Leya da boş durmadı ve nelerin olup bittiğini gözlemlemek için gizli işler yürüttü. Bergelius'un dikkatsizliğinde yararlanan Leya, henüz hazırlık aşamasında olan bu dünyayı, yaşanılabilir, sevgi dolu, çok güzel bir hale getirdi, ancak işler o kadar da iyi gitmeyecekti.

Bergelius, yaşananlardan haberdar olunca, yardımcılarını da yanına alarak yapılan her şeyi yıkmak ve yok etmek için yola koyuldu. Şiddetli saldırılar ve doğa felaketleri sonucunda canlıların büyük bölümü öldü, geri kalan az sayıda kişi ise, birlikte yaşamlarını sürdürmeye çalıştı, ancak savaş kaçınılmazdı, çünkü iki zıt düşünce ve bunun altında yapılanan kademeler, karşı tarafın yok edilmesini istiyordu.

4Story: Three Kingdoms & One Hero
Yaşamak için mücadele et

4Story, ücretsiz bir MMO oyunu. Kayıt olduktan sonra seçtiğiniz karakterinizle engin topraklarda sayısız farklı ve gizemli macera sizi bekliyor. Irklara baktığımızda; İnsan, Feline ve Peri seçeneklerini görüyoruz. İnsanlar, gayet hızlı hareket ediyor ve yapmak istedikleri işlerde de azimliler. Akıllı düşünceleri ve büyülere karşı korunabilmeleri de güzel özelliklerinden gösterilebilir. Feline'ler doğayla içli dışlı durumda. Yakın dövüşlerde çok etkili olan bu ırk, ayrıca çok da dayanıklıdır. Son olarak Peri'ler ise, en iyi anlaşmayı hayaletlerle sağlıyor. Çok akıllılar ve çok iyi büyü yapabiliyorlar.

Vakit kaybetmeden ilk görevi alarak başlayın, gerisi mutlaka gelecektir. İlk etaptaki görevler basit, bu sayede oyunun yapısını da kolayca anlamanız sağlanıyor. Siz ilerledikçe, karşılaşacağınız görevler ve düşmanların da zorluk seviyeleri artıyor. Buna karşılık olarak karakteriniz de gelişiyor ve hem özellik, hem de ekipman olarak daha iyi duruma gelebiliyor. Savaş ganimetleriyle de özellikleriniz ve silahlarınızda yenilikler yapabilirsiniz.

Tek başınıza görev yapabildiğiniz gibi, grup olarak da ilerleyebiliyorsunuz. Bu gibi görevler, daha detaylı ve zor olduğu için, devamlı olarak arkadaşlarınızla iletişim halinde de kalmalısınız. Zira karanlık zindanlarda veya bilinmeyen topraklarda sizi nelerin beklediğini bilemezsiniz. 4Story’nin görsellerinden de kısaca söz edecek olursak, WoW’a benzer hoş bir yapıda olduğunu söyleyebiliriz.

ÜCRETSİZ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

Yorumlar 20
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 08:45
Kalan Karakter: 300 Gönder
4Story: Three Kingdoms & One Hero
İlginizi Çekebilir