5 Ronin ve Papara SuperMassive yarı finalde

Özgür Deveci 17.08.2020 - 00:05
Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi’nde çeyrek final karşılaşmaları geride kaldı. 5 Ronin ve Papara SuperMassive yarı finale yükseldi.

5 Ronin, Dark Passage, Papara SuperMassive ve Beşiktaş takımlarının mücadele ettiği Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi’nde çeyrek final karşılaşmaları geride kaldı. 5 Ronin ve Papara SuperMassive, rakiplerini 3-1'lik skorlarla geçerek adlarını yarı finale yazdırdı.

Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi’nde Mevsim Finalleri heyecanı, 15 ve 16 Ağustos tarihlerinde oynanan çeyrek final eşleşmeleriyle başladı. Çeyrek finallerin ilk eşleşmesi 5 Ronin ile Dark Passage takımlarını karşı karşıya getirdi. Rakibini 3-1 ile geçen 5 Ronin, tarihinde ilk defa yarı finale yükselmeyi başardı. 3-1’lik galibiyette maçın en değerli oyuncusu, 5 Ronin’in orta koridoru Umut oldu. Çeyrek finalin ikinci eşleşmesinde Papara SuperMassive ve Beşiktaş takımları karşı karşıya geldi. Papara SuperMassive, favori olarak çıktığı karşılaşmayı 3-1 kazanarak adını yarı finale yazdırdı. Serinin en değerli oyuncusu, Papara SuperMassive’in orta koridoru Bolulu seçildi.

5 Ronin ve Papara SuperMassive yarı finalde

5 Ronin ve Papara SuperMassive yarı finalde

Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi’nde tamamlanan çeyrek final maçlarının ardından yarı final eşleşmeleri de belli oldu. Lig aşamasını lider bitiren fastPay Wildcats, mevsim finallerinin en düşük seri başı 5 Ronin ile eşleşti. Lig aşamasını ikinci sırada bitiren Galakticos’un rakibi ise Papara SuperMassive oldu.

Böylece yarı finalde mücadele edecek 4 takım belli oldu. Lig aşamasını lider olarak tamamlayan fastPay Wildcats, mevsim finallerinin düşük seri başı 5 Ronin ile eşleşti. Lig aşamasını 2. sırada tamamlayan Galakticos ise Papara SuperMassive ile karşı karşıya gelecek. Yarı final maçları 22 ve 23 Ağustos tarihlerinde oynanacak. Dünyayı etkisi altına alan COVID-19 küresel salgını nedeniyle oyuncular maçlara evlerinden katılım göstermeye devam edecek.

Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi’nde yarı final heyecanı 22 - 23 Ağustos tarihlerinde oynanacak çeyrek final maçlarıyla başlayacak. Maçların tamamı LoLespor’un NimoTVYouTube ve Twitch kanallarına ek olarak LoL Esports adresinden de canlı olarak izlenebilecek. Yarı final maçlarını kazanan ekipler, 5 Eylül Cumartesi günü düzenlenecek Türkiye Büyük Finali’nde mücadele edecek.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 05:30
Kalan Karakter: 300 Gönder
5 Ronin ve Papara SuperMassive yarı finalde
İlginizi Çekebilir