50 TL değerindeki ARK: Survival Evolved Steam’de ücretsiz

Atıf Doğan Özcan 14.06.2022 - 11:33
Xbox & Bethesda Games Showcase’de serinin ikinci oyununun fragmanını yayınlandıktan hemen sonra ARK: Survival Evolved Steam’de ücretsiz olarak yayınlandı

Yayıncılığını Studio Wildcard’ın yapmış olduğu popüler çevrimiçi hayatta kalma oyununun ikinci oyunu olan ARK II duyuruldu. Yapılan duyurunun hemen sonrasında ARK: Survivor Evolved Steam’de ücretsiz olarak oyunculara dağıtılmaya başlandı. Ama bu kampanyanın sınırlı bir süre için geçerli olduğunu belirtelim.

Geçici bir süreyle ARK: Survival Evolved Steam’de ücretsiz

Dün akşam yapılan Xbox & Bethesda Games Showcase etkinliğinde Ark II için yepyeni bir fragman geldi. Oyuncular tarafından merakla beklenen serinin ikinci oyunu çok olumlu tepkiler aldı. Sonrasında gelen haber belki de serinin yeniden canlanması için yapılan mükemmel bir hamleydi ve ARK: Survival Evolved Steam’de ücretsiz yayınlanmaya başladı. Oyunu 19 Haziran TSİ 20:00’ye kadar kütüphanenize eklemeniz gerekiyor.

50 TL değerindeki ARK: Survival Evolved Steam’de ücretsiz

Xbox etkinliğinde fragmanı yayınlanan Ark II, gelecek sene Windows PC ve Xbox Series X|S için çıkacağı gelen bilgiler arasında. Ayrıca oyun çıktığı ilk gün Xbox Game Pass platformuna dahil olacak. Oyun hakkında gelen en dikkat çekici detay ise başrolünde rol alan ismin Vin Diesel’in olması. Dinozorlar ve egemenlik için mücadele veren insanlarla dolu bu garip dünyada bakalım bizleri ne gibi sürprizler bekliyor.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 08:15
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.06.2022 21:55
Bu ekonomiye rağmen Türk sunucuları açılırsa şahane olabilir :)

Oyunu tavsiye ederim
Kalan Karakter: 300 Gönder
50 TL değerindeki ARK: Survival Evolved Steam’de ücretsiz
İlginizi Çekebilir