500$'lık Steam Wallet kazanma şansı!

Murat Halilbeyoğlu 28.02.2014 - 12:21
Düşünün o parayla ne oyunlar alınır!
Ünlü Bundle sitelerinden Bundle Star geleneksel olarak düzenlediği yarışmalarından bir tanesi ile tekrardan karşımızda.

3 günlük süresi kalan bu yeni yarışmada kazanan kişinin Steam hesabına 500$ yatıralacak. Bunun yanında birincinin ardından gelen 5 kişiyi ise 50$'lık ödül bekliyor. Kazanma şansı yakalamak için yapmanız gereken şeyler klasik ve basit. Yani toplamda 750$'lık Steam Wallet ödülleri sahiplerini bekliyor.

500$'lık Steam Wallet kazanma şansı!
Öncelikle Bundle Stars'ın Steam grubuna katılacaksınız. Ardından sitenin haber merkezine mail adresinizi verip üye olacaksınız. Bu şekilde aynı zamanda yeni gelen yarışmaları da takip etme fırsatınız olacak. Daha sonra Bundle Stars'ı Twitter'dan takip edip yarışma hakkında bir tweet atacaksınız.

Yalnız burada dikkat etmeniz gerekn nokta, yarışma alanındaki boşluğa tweet'inizi değil attığınız tweet'in linkini yazmanız gerektiği. Bunu ise Twitter profilinizde attığınız tweet'in üstüne tıklayıp "Daha fazla" (more) seçeneğine gelerek o tweet'i tam sayfada açtığınızda yukarıda oluşan linki kopyalayıp boşluğa yapıştırarak yapıyorsunuz.

Son olarak sitenin Facbook sayfasını da beğendiyseniz işleminiz tamam demektir. Ekstrada şansınızın artması için yarışma alanındaki "SHARE THIS" butonuna tılayıp yarışmayı FB üzerinden de paylaşabilirsiniz ama bu koşul şart değil.

Kazananlar yarışma bittikten sonraki 5 iş günü içerisinde yarışmaya katılırken gönderdikler mail adesleri aracılığı ile bilgilendirilecekler.

Şu ana kadar 453bin kişinin katıldığı yarışma tüm hızıyla devam ediyor.

Herkese iyi şanslar! 
Yorumlar 13
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 18:40
Kalan Karakter: 300 Gönder
500$'lık Steam Wallet kazanma şansı!
İlginizi Çekebilir