60 bin TL'lik İlkbahar Sezonu Turnuvası’nda final heyecanı!

Merlinin Kazanı 22.04.2013 - 10:30
League of Legends’ın İlkbahar Sezonu Turnuvası’nda artık sona gelindi.
Mart ayında oyunseverlerin yoğun katılımıyla başlayan League of Legends’ın İlkbahar Sezonu Turnuvası, Türkiye’nin beş bölgesindeki on sekiz şehirden 1000’in üzerinde takımın katılımıyla başladı. Elemeleri geçerek finale katılmaya hak kazanan sekiz takım 27-28 Nisan tarihlerinde Point Hotel Barbaros’taki The Game’de büyük ödüller için yarışacak.
 
60 bin TL'lik İlkbahar Sezonu Turnuvası’nda final heyecanı!
LoL heyecanına ister yakından tanık olun, ister canlı olarak internetten!
League of Legends İlkbahar Sezonu Turnuvası’nın rekabet dolu finalini yakından izlemek isteyen kullanıcıları ücretsiz olarak dağıtılacak davetiyeler bekliyor. League of Legends Türkiye’nin resmi Facebook sayfasını takip ederek, her Salı akşamı gerçekleşen Topluluk Gecesi maçlarına katılarak ya da LoL TV’de yayınlanan programları izleyerek davetiye kazanan oyun tutkunları The Game’de gerçekleşecek final heyecanına ortak olabilecek. Büyük ödüllerin dağıtılacağı finali internetten izlemek isteyen oyunseverler ise LoL TV’den hem turnuva heyecanına hem de alandaki etkinliklere canlı olarak tanık olabilecek. LoL TV'ye https://www.twitch.tv/riotgamesturkish adresinden ulaşabilirsiniz.
 
Finallere katılmaya hak kazanan bütün oyuncular toplamda 280.000 RP kazanırken, birinci takım 15.000 TL, ikinci takım 7.500 TL, üçüncü olan takım ise 5.000 TL’lik para ödülü ve sponsor ödüllerin de sahibi olacak. Toplamda 60.000 TL değerindeki ödül havuzu oyuncuları bekliyor!

- Basın Bülteni
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 21:07
Kalan Karakter: 300 Gönder
60 bin TL'lik İlkbahar Sezonu Turnuvası’nda final heyecanı!
İlginizi Çekebilir