9Dragons, GamersFirst tarafından yayımlanacak

Merlinin Kazanı 27.08.2010 - 15:57
Dövüş sanatlarıyla süslü bir MMORPG
Basın Bülteni

GamersFirst, 9Dragons’u yayımlamak için Koreli oyun geliştirme firması Indy21 ile kurduğu ortaklığı duyurdu. Dövüş sanatları temalı MMORPG’lerden olan 9Dragons, daha önce Acclaim Games tarafından yayınlanmıştı. Oyunun GamersFirst sürümü Eylül 2010’da yayımlanacak. 9Dragons’un mevcut oyuncuları sahip oldukları eşyaları ve karakterleri dönüşüm sürecinin sonunda oyunun yeni halinde de kullanabilecekler.

9Dragons, GamersFirst tarafından yayımlanacak
Free2Play  bir oyun olan 9Dragons, Feodal Çin’in Ming Hanedanlığı döneminde geçen bir dövüş sanatları MMORPG’si. Oyuncular, Çin Dövüş Sanatları’nın efsanevi klanlarının üyeleri olarak devasa kaleleri fethetmek için uçsuz bucaksız topraklarda birbirleriyle kıyasıya bir PvP mücadelesine girişecekler.

Oyuncular, Antik Çin dönemini ve birbirinden farklı klanlarını ayrıntılarıyla anlatan güçlü hikâyeye kendilerini tamamen kaptıracaklar. Oyuncuların her biri Siyah ve Beyaz klanlar arasındaki güç dengesini değiştirmeye çalışırken kendilerini aydınlanmaya ve dövüş sanatlarında ustalığa götüren maceralara atılacaklar.

Yorumlar 24
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 15:49
Kalan Karakter: 300 Gönder
9Dragons, GamersFirst tarafından yayımlanacak
İlginizi Çekebilir