Beren Saat'li Netflix dizisinin setinde ölümlü kaza gerçekleşti

Furkan Güler 10.04.2019 - 13:58
Dizinin çekimleri duracak mı?

Geçtiğimiz sene duyurulan ve çekim aşamalarına başlanan Atiye (The Gift) dizisinden üzücü bir haber geldi. Beren Saat'in baş rolünde olduğu dizide ölümlü bir kazanın gerçekleştiği ortaya çıkarken, dizinin çekim sürecinin duraksayacağı düşünülüyor. Atiye dizisinde çalışan Hasan Karatay, çekim aşamasında başına gelen set kazası yüzünden yoğun bakıma girmişti. Şimdi ise kendisinin ölüm haberi duyuruldu. Dizinin yapımcısı, OG Medya duruma ilişkin henüz bir açıklama yapmazken, Sinema TV Sendikası Karatay'ın ölüm haberine tepki gösterdi.

Beren Saat'li Netflix dizisinin setinde ölümlü kaza gerçekleşti

Set ortamında herhangi bir ambulans veya iş güvenliğinin bulunmadığı açıklandı. Ve yine OG Medya'nın, Hasan Karatay'ı sigortasız bir biçimde çalıştırdığı söyleniyor. Bu sebepten dolayı dizinin çekim sürecinin yasal sebeplerden ötürü duraksayacağı tahmin ediliyor. Netflix'in durumla herhangi bir alakasının olmadığını belirtelim. Muhtemelen dizinin yapımcı firması, bu üzücü durumun mesuliyetini üstlenecektir.

Hakan Muhafız dizisinden sonra oldukça iyi eleştiriler alan Netflix, Beren Saat'in baş rolünde olduğu Atiye (The Gift) dizisi için çalışmalara başlamıştı. Yeni dizinin bu sene içerisinde yayınlanması bekleniyor.

Hasan Karatay

Beren Saat'li Netflix dizisinin setinde ölümlü kaza gerçekleşti

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 08:05
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.04.2019 02:57
Adam ölmüş lan, ölmüş, siz sigorta derdine düşmüşsünüz. Bre andavallar, burada eleştirilecek asıl konu sigorta değil, çalışma şartları ve iş güvenliğinin alınmamış olması. Böyle bir durumda sigortası olsa ölmeyecek mi? Bir de adam makarnaya oy verenler diyor, bilmiyor ki kendi kendisini eleştiriyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Spider_hip
Spider_hip 11.04.2019 07:48
Herkes denilmesi gerekeni demiş zaten. Namussuzlar. Bastığınız paralar sizinde bir yerlerinizden çıkar. Bunlara sıkı bir denetim ve ceza sistemi gerekiyor. Ben vatandaş olarak zaten pek dizi,film izlemiyorum. Ne izliyorsam 2002 den beri internet üzerinden. Full paket kablotv var, kaç senede bir ya da iki kere misafir için açılmıştır.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ghost86
Ghost86 10.04.2019 23:31
Ulan götü boklu başrol oyuncularına bölüm başına akla hayale sığmayacak paralar vermesini biliyorsunuz, diğer emek veren insanlara da haklarını versenize soysuzlar! Adama bir sigorta bile yapmamışlarsa kansızlıktır! O bölüm başına milyarları götüren dizi oyuncularının da vicdanına tüküreyim eğer böyle birşeyden haberdalarsa. Sorsan hepsi emekçidir, emekçinin yanındayız diye koftiden palavra sıkar ama götünün dibindeki aynı emekçi meslektaşının sigortası bile yapılmıyorken aynı yapımcıdan milyarları almakta da bi rahatsızlık duymaz! Haksız yere başrol oyuncusu olarak tutulan tiplere verilen o milyarlarca paranın içinde, hakkı verilmeyen insanların da hakkı var! Kursağınızda kalsın leş kargaları! Hata sizde değil, size tapanlarda...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.04.2019 14:13
Bu set ortamları 20 yıl öncede böyleydi halada böyle sigorta yapmazlar ancak sana birşey olursa sette yaralanırsan korkudan sigorta yaparlar,yapımcı firma kanaldan set çalışanları için tek tek ücret anlaşması yapar sözleşmede senin adına görünen paranın 4 te 1 ini sana verirler,daha bir sürü şey.
Kalan Karakter: 300 Gönder
etemelkuran
etemelkuran 10.04.2019 14:04
Memlekette insan hayatının çöp kadar değeri yok. Sigortalı,kayıtlı çalışan var mı?
Bunun sebebi de bu ülkede DP'den beri hükum süren oligarşik, sömürücü zihniyettir.
Aklı olmayana 3,5 kuruş atar, tavuklar gibi yemi gagalarken kanadınızdan tutup kesime götürür.
Bunu çözmeye çalışan da yok. Bi dönem buzdolabı, makarna olayı vardı şimdi onu vermeseler de gidip bu zihniyete destek olmaya gönüllü şebekler milyonlarca.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Beren Saat'li Netflix dizisinin setinde ölümlü kaza gerçekleşti
İlginizi Çekebilir