Bize neler oluyor?

Merlinin Kazanı 3.02.2023 - 22:08
Bir süredir sizleri ihmal ettiğimizi biliyoruz ama altında önemli bir gerekçemiz var. Merak ediyorsanız buyrun içeri...

Sevgili Merlin,

Bir süredir içerik sayımızdaki düşüşü fark etmişsinizdir. Ancak bunun altında çok özel sebeplerimiz var ve anlayışla karşılayacağınıza da inanıyoruz.

Son tasarım değişikliğimizin üzerinden dört yıldan uzun bir süre geçti. Bu süreçte sadece teknoloji değil, bağımlı olduğumuz birçok bileşen de değişiklik ve gelişim gösterdi. Her zaman kendi alt yapımız ve teknolojilerimiz ile ilerleyen bizler için de oldukça zorlu bir süreç oldu.

Şu anki alt yapımız bizi yavaştan yarı yolda bırakmaya başladı bile. Ancak bu teknik zorlanmaları size yansıtmadan en iyi bildiğimiz işi, içerik üretimini farklı çözümler deneyerek ilerletmeye gayret gösterdik. Artık geçici çözümler ya da yamalar ile altından kalkamayacağımız bir noktaya geldik.

Bu sebeple sistemimizin tüm alt yapısını ve veritabanını tamamen baştan güncelliyoruz. Bu bizlere hem hız hem de esneklik kazandıracak bir düzenleme olduğu için bu geliştirmeyi yapmak zorundayız.

Merlin'in Kazanı'nı baştan yaratabilmek için çıktığımız yolda ana hedefimizi alt yapımız olarak belirlediğimiz için kimi zaman içeriklerde de aksaklıklarımız olabiliyor. Öncelikle bu durumlar için özür diliyoruz. Ancak daha iyisine ulaşabilmek ve istediğimiz rahatlığı yakalabilmek için bunları yapılması bizler için mecburi düzenlemeler.

Yakında hem görsel hem de anlayış olarak yenilenmiş Merlin'in Kazanı ile birlikte olacağınızın müjdesini de vermek istiyoruz. Yenilenme süreci için en önem verdiğimiz konulardan biri yorumlarımızın kalitesini artırabilmek yönünde çalışmalar olacaktır. Yayınlanacak yorumlarda çok seçici olacağımızın garantisini veriyoruz. Sadece içerikle ilgili ve değer katan yorumların sitemizde yer alacağından emin olabilirsiniz.

İçerik girişimiz çok kısa bir süre daha bu şekilde devam edecektir. Sizleri ihmal etmeyip, elimizden geldiğince önemli başlıkları iletmeye devam edeceğiz. Sizlerin de bu süreçte yalnız bırakmayacağınıza eminiz. Tüm hedefimiz daha etkili içeriklerle sitemizi geleceğe taşımaktır.

Tüm anlayışınız, desteğiniz için şimdiden teşekkür ediyoruz.

Yorumlar 27
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 11:34
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.02.2023 08:24
Kayıtlı ziyaretçilerde yazsa yine sonuç değişmeyecektir, telefon numarası vs doğrulama koyunca da kimse yazmaz hayalet site olur burası uyandırayım merlin...
MK Okuru
MK Okuru 12.02.2023 11:29
küfür hakaret edemeyeceğin için korktun mu ?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.02.2023 08:29
Güncel çıkan her oyunun , detaylı , karakterlerinin de detaylı hikayelerine kadar incelemeler de olursa iyi olur , yıllardır İşe gelir gelmez , evde bakmak istediğimde haber aldığım bir mecra burası dikkate alın lütfen
Kalan Karakter: 300 Gönder
SinHa
SinHa 9.02.2023 01:10
Sizinle ilk Prince Of Persia'nın (ilk oyun) tam çözümünde tanışmıştık. O gün bugündür ara ara olsada devamlı ziyaret ederim. Eski kullanıcı adımı hatırlamıyorum bile çünkü araya askerlik girmişti uzun dönem :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.02.2023 19:10
Karanlık mod şart artık kaçıncı yüzyıldayız lütfen olsun. yorumlarda bence özellikle üyelik şartı lazım hatta telefon doğrulama bile olsa iyi olur çünkü çok küfürlü hakaret ve argo içeren yorumcular var.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.02.2023 16:43
artık bi karanlık mod eklemelisiniz. bunun için tüm altyapıyı yenilemeye gerek yok bence. şuana kadar da yapabilirdiniz
Kalan Karakter: 300 Gönder
Bize neler oluyor?
İlginizi Çekebilir